Mennyivel korábban kell lefoglani a nyaralást?
Figyelt kérdés
Görögországba utaznánk július végén, de még nem biztos a dolog.
Mennyivel előre kell lefoglalni az utazási irodánál? Elég 1hónappal?
2022. máj. 15. 08:57
1/15 anonim válasza:
Biztos irodával akartok menni? Ha tudtok angolul és szeretnétek spórolni, valamint nem is idegenvezetést akartok hanem parti lubickolást, akkor nem annyira éri meg.
2/15 A kérdező kommentje:
Angolul tudok, de még külföldre nem szerveztem semmit.
Azt sem tudom hol kezdjem.
2022. máj. 15. 09:52
3/15 anonim válasza:
Ha csak fürdeni mennél, akkor nézzetek ki a Bookingon egy apartmant és a Ryanair/Wizzair/Flixbus oldalán egy jó árú oda-és visszautat. Már ennek lefoglalásával is vagy 100 ezer forinttal lehúz az iroda. Pl. Paralián 9 éjszakára 110 ezer forintért már van háromágyas szoba (összesen, nem fejenként). Július 20-27 30 ezer a ryanair oda vissza Thesszalonokibe. Onnan az 79 km. Ha hárman mentek akkor már 70 ezer forintból megvan a szállás és utazás fejenként… Egy tengerparti nyaralás ennél több szervezést nem nagyon igényel. Ha mozgalmasabbra vágytok sok kirándulással, akkor esetleg megérheti egy iroda, ha sok pénzetek van.
4/15 anonim válasza:
Én utolsó pillanatban szoktam foglalni last minute utakat. Mondjuk necces, hogy szezon közepén sikerül kifogni valami jó helyet. Igazából nem nehéz magadnak szervezni, én nagyon szeretek hoteleket, repülőjegyeket nézegetni, a gondom csak az, hogy én most nem tudok fél évvel korábban foglalni, mert olyan a melóm, hogy nem tudom mikor tudok elmenni szabira.
5/15 anonim válasza:
Irodával nem tudom, de saját szervezésben bármikor lehet, amikor még találsz repjegyet/szállást. Akár utolsó nap is.
7/15 anonim válasza:
Utazási iroda elég nagy pénznyelő…
Mikor az ember szájában van az internet, ahol lehet foglalni szállást, utazást, azért plusz pénzt kiadni, hogy ezt valaki megtegye helyetted…
Booking.com - nekem mindig ez a tuti, ha utazni akarok. Én már márciusban foglaltam szállást, és már akkor alig volt tisztességes kinézetű apartman.
8/15 anonim válasza:
Mi is gorogorszagba megyunk, csak mi junius vegen. En mar aprilisban lefoglaltam mindent, igy is szerintem hamarabb kellett volna a repulojegy arak miatt. nehez volt talalni egy normalis apartmant vagy hotelt. Bookingon szoktam en is nezni ezeket.
9/15 A kérdező kommentje:
A reptéri transzfert hogy szoktátok megoldani?
2022. máj. 15. 18:43
10/15 anonim válasza:
Azért nem ördögtől való az iroda sem, mondom ezt úgy, hogy még sose utaztam irodával. Gondolok itt most elsősorban a charter járatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!