Szardénia szigetére való beutazásnál kérnek e oltásit vagy green pass-t vagy PCR tesztet 2022. május 1. után?
Figyelt kérdés
A hajóra szállásnál vagy abból kiszállásnál nem tudom kérnek e ilyeneket#olasz #sargdegna
2022. máj. 11. 01:28
1/6 anonim válasza:
úgy látom, semmilyen nyelven nem sikerül leírni :D
2/6 anonim válasza:
Szardínia Olaszországhoz tartozik, ugyanazok a szabályok.
3/6 A kérdező kommentje:
# úgy latom nem a válasz a lényeg hanem a stuffoskodás, paraszt
2022. máj. 11. 08:53
4/6 A kérdező kommentje:
#2 sokat ebből a válaszból sem tudtam meg
2022. máj. 11. 08:54
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Ezt a választ vártam volna attól akinek lett volna ilyen infoja.
Az előző válaszok egyike sem aktuális már. A konzuli szolgálat weboldalán az utazási tanácsok is régiek elavultak a COVID tekintetében.
2022. május 1-től már nem kell GreenPass-t használni a kompok használatához. 2022. június 15-ig minden regionális és interregionális közlekedési eszközön, így a kompokon is kötelező az FFP2-es maszk viselése.
Frissítve: 2022.01.05
Nem gond ha valaki nem tudja ezt, akkor nem kell válaszolni.
2022. máj. 12. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!