Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy lehet repülővel Norvégiáb...

Hogy lehet repülővel Norvégiába eljutni?

Figyelt kérdés
Remélem rosszul láttam, hogy nincs egy közvetlen járat sem Bp-ről.
2010. szept. 16. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Budapest-Oslo között van közvetlen járat.

2010. szept. 16. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
1 átszállással van járat.
2010. szept. 16. 21:15
 3/6 A kérdező kommentje:
befo*sás, bécsben kell átszállni, hol találok erről egy rendes oldalt?
2010. szept. 16. 21:18
 4/6 A kérdező kommentje:
amúgy most ezen az előbb ajánlott oldalon tényleg van közvetlen, de ezt sehol máshol nem találtam még meg.
2010. szept. 16. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Oslóba úgy mentem, hogy Wizzairrel Göteborgig majd onnan busszal Oslóba. Nem annyira kényelmes, de gyakran járnak a buszok, és ha ki tudsz fogni egy olcsó Wizzair jegyet akkor sokat lehet sporolni. Talán vonat is megy, de nem vagyok biztos benne. Göteborgba Malév is repül. Ha nem Oslóba mész akkor szerintem jó választás a SAS az elég sok norvég városba repül általában Koppenhagán keresztül.
2010. szept. 16. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Oslóba tényleg van közvetlen járat, méghozzá a Norwegiannel. Én már nagyon sokszor repültem Norwegiannel, szeretem azt a légitársaságot!:)
2011. ápr. 4. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!