Olaszországba utazás júniusban?
Figyelt kérdés
Lehet már valamit tudni, hogy kell-e majd oltási igazolvány vagy lehet anélkül? A kínai oltást sajnos nem fogadják el, annyit tudok, de várható, hogy nem kell majd a beutazáshoz semmiféle ilyen okmány? Csak átugrani szeretnénk pár órára, pcr teszt kicsit sokba kerülne csak emiatt.2022. ápr. 27. 18:59
1/6 anonim válasza:
konzuli szolgálat weboldalát nézted már? Bár ott előre nem jeleznek, csak az aktuálsit.
2/6 anonim válasza:
Miután azt írod hogy csak átugranál pár órára, feltételezem hogy nem repülővel mennél, hanem kocsival abszolválnád mindezt. Ebben az esetben javaslom hogy menj Szlovénián keresztül, ugyanis ott a szlovén-olasz határon nincs semmi, és senki, aki bármit kérjen. Annyit veszel észre hogy egyszer csak más színűek a táblák.
Egyébként pedig innen érdemes tájékozódni, eszerint a kínai oltást is elfogadják, ha ismétlőnek valami mRNS alapút adattál rá (pl. Pfizer v Moderna).
3/6 A kérdező kommentje:
Olvastam az oldalt, de az a jelenlegi időszakra vonatkozik, kíváncsi voltam, hogy van-e valami előrejelzés. Viszont kimaradt az a rész, hogy úgy is jó, ha van 3.-nak Pfizer, az pedig van. Egyébként pont Szlovéniából mennénk kocsival, úgyhogy akkor még jobb. Köszönöm a segítséget!
2022. ápr. 27. 19:27
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi a tökömmel foglalkoztok egész nap, hogy nem tudtok róla, de már minden média beszámolt arról, hogy máj.1-től megszüntetik az összes korlátozást Olaszországban.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rákattanva egész nap a hírekre, ezért nem hallottam róla. Köszönöm a tájékoztatást, bár örültem volna, ha nem ilyen hangnemben történt volna.
2022. ápr. 27. 23:45
6/6 anonim válasza:
Ha rákattannál a konzuli oldalra akkor ott láthatnád hogy teljesen más info van mint amit a rádió bemondott, A két info teljesen eltér egymástól. Viszont a beutazókra mástemlítenek mint a bent lakókra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!