Railjet vonatokon Bécsbe/Münchenbe utazáskor mennyire probléma az ukránok jelenléte?
Pontosabban mennyire vannak sokan, mennyire gond a helyjegy nélküli utázásuk, meg van-e bármilyen biztonsági probléma miattuk?
Három hét múlva kellene utaznunk és elég sok összevissza hírt hallottunk.
Kérem, csak azok írjanak, akik mostanában mentek ezekkel a járatokkal, vagy esetleg elsö kézböl kaptak infót.
Elöre köszönöm, aki normálisan válaszol.
Mi a fasz? Menekülnek az emberek a rakétázás, a halálra éhezés és a nemi erőszak elől, szerinted mennyire tudnak "biztonsági problémát" jelenteni?
Nyugi, zsúfoltabb lesz a vonat, de ennyi.
Bocs, de "azt hallottam" - ez tudom, nem emgbízható dolog -, hogy egyeseket inzultáltak, meg volt, akivel verekedésbe kezdtek, és ugyan nem tudom, mennyire lehet igaz, de éppen ezért kérdezek olyanokat, akik mostanában utaztak ezekkel a vonatokkal!
Ne engem szidjatok, én csak érdeklödöm, egyedül utazó nöként valamennyire idegesít ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!