Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol lehet Európában "olcsón"...

Hol lehet Európában "olcsón" sarki fényt nézni (Tromsø sajnos nagyon drága város)?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Néha Magyarországon is látható.
2022. ápr. 17. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Shetland-sziget, Skócia.
2022. ápr. 17. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Nálam a youtube-n is tudsz, csak egy 20-ast kérek a helypénzért.Bármikor lehet jönni.
2022. ápr. 17. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

drága igen, de mehetsz 2 éjszakára is, és akkor nem rokkansz bele!

amúgy vannak hosztelek, 12 ágyas koedukáltak, múltkor 19 eurót adtam egy éjszakára, az vagy 6000 forint, attól nem pukkansz le teljesen!

2022. ápr. 17. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
44%

Tromsø sajnos nagyon drága..

És még az se életbiztosítás.

Jártam az északi sarkkörön túl, télen, több mint egy hét alatt egy kósza északi fényt se láttam.

Őslakók mondták, akkor jöjjek, amikor hidegebb van..

Mondtam, jó...

2022. ápr. 17. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem lehet olcson. Ez van. Eljutni is kell, draga orszagok, es mivel nem garantalt, egy-ket het kell a teli szezonban is.
2022. ápr. 18. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2-es. Eljutni a Shetland-szigetekre nem lesz olcsobb, maximum a szeszes italok.
2022. ápr. 18. 14:38
 8/8 anonim válasza:
49%
Időnként, nagyon ritkán még Bergenből is látszik a hegyek tetejéről, oda annyira nem drága eljutni mint Tromsöbe, de ennek utána kell keresni hogy mikor lehet épp látni onnan is, vannak előrejelezhető időpontok. De ott annyira ritka, hogy a sok ember képes csak emiatt egy amúgy nagyon nagyon kimerítő túrát bevállalni. :D Bár na, a norvégok imádnak kirándulni.
2022. ápr. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!