Voltatok úgy Koppenhágába, hogy a dán fővárost híddal összekötő svédországi Malmőbe is átmentetek? Mik a tapasztalatok a két város kapcsán? Minden érdekel.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 05:16
11/16 A kérdező kommentje:
Fejezd már be! Ne trollkodj tovább! Van egy feltett kérdés ha tudsz ahhoz szólj hozzá értelmesen, ha nem tudsz lépjél innen.
2022. ápr. 10. 08:53
12/16 anonim válasza:
Koppenhága szerintem Európa egyik legszebb városa. Ha oda utazol érdemes egy napot rá szánni Malmőre is,de a dán főváros sokkal szebb.
13/16 anonim válasza:
Fú, de rosszindulatú az 1-es... ne foglalkozz vele, kérdező. Vannak ilyen emberek, mindig megragadják a lényeget: a helyesírást.
14/16 anonim válasza:
"megragadják a lényeget: a helyesírást." Igen, a helyesírás bizony lényeges. Ha tetszik, ha nem. :) Hogy a kérdező nem járt magyar(országi?) iskolába s mégis így nyomja, az frankó. Az arcoskodást is elég szépen megtanulta ott, ahol a nyelvet. :)))) Ha csak simán leírtad volna, hogy elírtad, az is bőven elég lett volna. :) S ez az elírás sajnos egy olyan "elírás" volt, amit sokan elkövetnek sajnos, pedig pannon iskolába jártak, de sok embernek böki a szemét (-ban helyett - ba használata). Ezt is jó lenne elfogadni. Ha azt találtad volna mondani, hogy Malmö (rövid övel egyébként :) ) Norvégiában van s ha valaki kijavított volna, akkor is hepciáskodnál az illetővel? Hogy elírtad, nincs a homlokodra írva. Ha meg oda lenne írva, akkor se látnánk. :)
15/16 anonim válasza:
Van ismerosom, aki atvonatozott, en is terveztem, aztan igazabol nem talaltam online keresgelesek soran erdemes latnivalot Malmoben. Ezert inkabb felvonatoztam Helsingorba, es onnan atkompoltam Helsingborgba. Nagyon jo ki egynapos kirandulas volt, megneztem minden varat, tornyot es erodot. :) persze ha mennek ismet, a viz alatti alagut veget tuti atmennek Malmobe is, de legutobb erre nem volt idom.
16/16 A kérdező kommentje:
"Az arcoskodást is elég szépen megtanulta ott, ahol a nyelvet." Nem.Szó nincs " arcoskodásról", de pofátlanság kéretlenül helyesírási órát tartani és magyartanárt játszani amikor a feltett kérdés nem erről szól. Nem trollkodni kell ide jönni, hanem értelmes módon a feltett kérdésre válaszolni. Ennek megértése úgy látom meghaladja bizonyos emberek értelmi szintjét. Igen, valóban nem Magyarországon jártam iskolába és soha nem jártam magyar nyelvű iskolába, de ez sem tartozik a lényeghez. A lényeg a feltett kérdés és remélem ez a helyesírási dolog itt lezárul és nem jön ide megint valami nyugdíjas magyartanár aki unatkozik éppen.
2022. máj. 18. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!