Svédország, Finnország és a többi Skandináv ország valóban ilyen veszélyes lett?
Figyelt kérdés
Csak mert én ezek közül az országok közül akartam kikoltozni valamelyikbe. Esetleg Litvánia, Lettország, Észtország de elvileg ezek is olyanok. Érted régen gyakorlatilag a legbiztonságosabb helyek voltak.
2022. ápr. 1. 19:19
11/14 anonim válasza:
Nem ezt mondtam, vehetjuk pl Boråst is, nem nagyvaros, mégis napi szinten lövik le egymást a bandatagok. Mi kifejezetten kis faluban laktunk, már ott is lőttek, gyuruzik be mindenhova az erőszak.
12/14 anonim válasza:
Amúgy meg aki svedorszagba akar koltozni az valószínűleg Malmö Stockholm Göteborg vonalon nezelodik nem a kis telepuleselen🤷♀️
13/14 anonim válasza:
Te is olyan magyar vagy aki mindent kitalál csak ne jöjjön senki oda ahol én lakok, nehogy véletlenül is találkozzak egy magyarral? Vagy mi a célod?
14/14 anonim válasza:
Semmi közöm hozzá ki hova megy és költözik, a kérdező kérdésére válaszoltam svedorszag kapcsán. Hamarosan szülök és svedorszagban akartunk élni de a párom, igen, a SVED parom mondta hogy a gyerek érdekében inkább Magyarországon szuljek és majd meglatjuk a valasztasok után hogyan alakul kint a kozbiztonsag,mert hogy ugye a gyújtogatás, az erőszak, a lövöldözés mind a migransok miatt van, és érdekes, még az egykori egyetemi tanára is egyetertett vele.. Mellesleg nem tudom hallottál e valaha Einar-rol, alig volt 20 és lelottek a nyílt utcan, mint ma kiderult, valószínűleg egy bérgyilkos. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!