Hol laknátok inkább ezek közül:Németország, Norvégia vagy Svédország?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 17:41
11/18 anonim válasza:
Kedves 19:02-es: Ahogy írtam, viszonylag. Mondjuk Nyugat-Európa más államaihoz képest (Svédország, Norvégia, UK, Dánia, Svájc, stb.) Nem értem a problémádat, semmi sértőt nem írtam. Mindenki előtt ott áll a lehetőség, hogy lépjen, ha elégedetlen a fizetésével Magyarországon, de persze sértődözgetni és siránkozni egyszerűbb. :)
12/18 anonim válasza:
Én Svédországot választanám... :)
13/18 anonim válasza:
egyik se én inkább dél felé húzódnék, nem szeretem a hideget
14/18 anonim válasza:
Németországban, mert szeretem a nyelvüket, kulturájukat, az ott élő embereket, és magát az országot.:)
Svédországot is nagyon szeretem, de olyan északra biztos nem költöznék, a magyar telet sem bírom.:D
Szóval Németországba.:)
15/18 anonim válasza:
22:00, nem sértődtem meg, nem is akartam én sem sértőt írni. Csak megdöbbentő volt kicsit :P De már értem, hogy gondoltad. És tudom, el lehet menni, csak még nem dolgozom :) De tervezem majd, mindenképp valamerre nyugatra, de nem hidegebb helyre, mint Mo :)
16/18 anonim válasza:
svédország,mi ittis lakunk....:)
17/18 anonim válasza:
Norvégia..mert itt élünk,és a természet is nagyon szép,főleg a fjordok.
18/18 anonim válasza:
Ilyen sorrendben!
Én mindhárom országban szívesen élnék.
Nem bánnám a hideget sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!