Kezdőoldal » Utazás » Európa » Érdemes tervezni idén nyárra...

Érdemes tervezni idén nyárra utazásokat, a háború végett?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 22:13
 1/7 anonim válasza:
86%
szerintem, igen ha nem oroszba vagy az ukránokhoz mennél.
2022. márc. 15. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

...és hogyan tervezed?

Te mész az oroszokhoz, vagy azokat várod majd ide??

:)

2022. márc. 15. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván nincs senkinél kristálygömb, de mondjuk ha nem Odesszába készülsz , akkor jó eséllyel csak a gazdasági kockázatokra kell gondolnod, mintsem konkrét biztonsági kérdésekre.
2022. márc. 16. 01:24
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
A háború végett, vagyis a háború céljából? Nem tervezek háborút senkivel, utazást viszont igen.
2022. márc. 16. 02:15
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Birom hogy fogalma

Sincs hogy mi az a “végett” raadasul az eredeti jelenteseben is eleg proszto hasznalni

2022. márc. 16. 07:20
 6/7 anonim válasza:
90%

Én nem mondtam le a nyaralást, a jelenlegi konfliktus még nem indokolja. A jövőbe nem lát senki, ha eszkalálódik akkor nem megyünk, ennyi.

(A nyelvészeknek üzenem, hogy a "végett" népiesen a "miatt" szó szinonimája. Szóval teljesen érthető volt, hogy "a háború miatt [kérdezem]" jelentésre gondolt.)

2022. márc. 16. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ukrajnaba a jelenlegi allapot miatt nem javasolt utazni. De ezt nyilvan tudod. Ha a jelenlegi helyzet nem rosszabodik vagy eszkalalodik akkor ha nem Ukrajna az uticel akkor mar csak az egyeb, beutazasra nem javasolt uticelokat kell jol atgondolni.

Ha netan Oroszorszag lenne az uticel, szerintem az sem veszelyesebb mint eddig. Ott inkabb a szankciok okozta nehezsegekkel kell szamolni. Pl macerasabb repulout, penzvaltas, biztositas.

De ha amolyan hagyomanyos Olasz, Torok, Gorog, Horvat, stb... tengerpartot terveztek. Arra a haboru az EUR arfolyamon kivul nagy hatassal nincs. Max kevesebb orosszal fogsz tallkozni ezeken a helyeken.

De a jovobe senki nem lat.. Ha a haboru sulyosbodik vagy elterjed, akkor nyilvan mas helyzet allhat elo. De ennek jelenleg kicsi az eselye.. Nagyobb eselye van egy hirtelen betegsegnek ami miatt le kell mondanotok az utrol, minthogy Europa szintu harcter legyen... Ugyhogy ezzel tok felesleges kalkulalnod....mint ahogyan egy labtorest sem latsz elore...

2022. márc. 16. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!