Ausztria mennyire nézi az oltást és hogy lejárt-e?
Figyelt kérdés
Be vagyok oltva, kettő Pfizerem van, 2021.06.04. kaptam meg az utolsó adagot, de Ausztria előírja, hogy 270 napnál nem lehet régebbi az oltás. Március 18-án megyünk. Mennyire nézik ezt szigorúan? Kéne csináltatnom így antigén tesztet a biztonság kedvéért? Szüleim kaptak 2 Sputnyikra Pfizert, elvileg ők rendben vannak így.2022. márc. 14. 15:29
1/5 subrette válasza:
Biztonság kedvéért csinálj egy tesztet. A közúti határon általában elkenőrzik a Covid-igazolást. Vonattal utazva semmit nem ellenőriznek most, mert tele van a vonat ukrán menekültekkel. Ott a maszkot sem kérik most, nemhogy oltásigazolást…
2/5 A kérdező kommentje:
Éttermekben mennyire nézik a három oltást, ha beülnénk? Vagy elfogadják az antigént/két Pfizert? 287 napos az oltásom, 270. napig fogadjak el Ausztriában… :D mindegy, lehet, csak ráparázom és leszarjak majd, nem hiszem, hogy szamolgatni fogják annyira a napokat…
2022. márc. 14. 18:19
3/5 anonim válasza:
Március 5 óta eltöröltek minden korlátozást.
4/5 A kérdező kommentje:
Konzulátos oldalát néztem meg Ausztria info és ott még ezek vannak írva :/
2022. márc. 14. 18:48
5/5 D. Brasco válasza:
3-as ez nem igaz,nem töröltek el minden korlátozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!