Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szlovákiába milyen szabályok...

Szlovákiába milyen szabályok vannak jelenleg a beutazással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Márciusban szeretnénk egy hétvégét Szlovákiában tölteni, de nem tudjuk milyen beutazási szabályok vannak jelenleg a Covid miatt. Olvastam egy szabályzatot, de valószínűleg a szövegértésemmel lehet probléma, így nem értem pontosan, hogy most be lehet-e utazni oltatlan embernek 72 óránál nem régebbi PCR teszttel vagy sem?

A másik, hogy a teljes oltottság az jelenleg 2 vagy 3 oltás?

Várom olyanok válaszát is, akik esetleg a hetekben jártak kint, vagy jártasak ebben a témában! Köszönöm előre is!

2022. márc. 1. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
konzuli szolgálat weboldala - még mindig!!!!
2022. márc. 1. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Itt élek, de már sokan kiírták ide ilyen kérdésnél.

Fogod magad oszt átjössz a határon, a kutya nem fog semmit nézni.

Szombaton oldották fel szinte az összes korlátozást, bárhova mehetsz,bármit csinálhatsz.

Egyedül maszk kell.

Szóval itt a lehetőség lehet menni.

Nem kell ide semmilyen konzuli oldal, meg tudomisén micsoda.

2022. márc. 1. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
3x vagyok oltva de az ilyen primitív hulyektol mint az 1es válaszoló en is elhatarolodok..
2022. márc. 1. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:

"2022. 02. 23.

A Covid-19 járvány időszakára vonatkozó utazási tanácsok

A világjárvány miatt kialakult utazási korlátozások frissítése folyamatos, a közölt adatok tájékoztató jellegűek, valamint csak a már hatályba lépett szabályokat tartalmazzák.

SZLOVÁKIÁBA KÉSZÜLŐ TURISTÁK FIGYELMÉBE:

A Magyarország felől érkezők – az eddigi gyakorlatnak megfelelően – továbbra is szúrópróbaszerű ellenőrzésekre számíthatnak a határátkelőkön. Az ellenőrzések elsősorban a Szlovákiába belépő utasokra vonatkozó karantén-intézkedések betartására, a teljesen beoltott státus igazolására irányulnak és arra, hogy a 12 év 2 hónapon felüli személyek elvégezték-e a kötelező regisztrációt az eHranica-rendszerben."

2022. márc. 1. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár hetente járok ki. Én egy ideje semmiféle hatósági személyt nem láttam a határon, a kutya nem kért tőlem semmit soha. A Cseh és a Német határon is ugyanez a helyzet.
2022. márc. 4. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
2 hete Esztergomból Párkányba simán átsétáltunk. Sehol senki nem volt.
2022. márc. 11. 22:11
 7/7 anonim válasza:
Remélem megunták ezt a felhájpolt virus mizéria macerát
2022. márc. 14. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!