Malága milyen július végén/augusztus elején?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a spanyolok nyaraló ideje és mivel már a COVID-ba belefáradt sok ember, idén biztos rengetegen lesznek, de engem a tömeg nem zavar. Voltam én már Velencében 40 fokban júliusban és Szicíliában is augusztusban amikor hőség volt a tengernél, de ha víz mellett vagyok ez kevésbé zavar és a tengerparti nyaralást kombinálnám esti városnézéssel.
Nem rég voltam Sevillában és Malága felkeltette érdeklődésem.
Airbnb-znék, beszélek spanyolul annyira hogy a tulajjal kommunikáljak. Néztem hogy Torremolinos/Benalmadéna/Fuengirola településekre megy HÉV Malagából ami a reptéren is megáll. Fontos, mert nincs jogsim és kocsit nem tudnék bérelni és a párom sem.
Viszont érdekel Nerja, Puerto Banus és Marbella látogatásra.
2022. febr. 22. 22:10
1/2 anonim válasza:
40-45 fok van, a tenger 22-23 fok körüli.
2/2 anonim válasza:
Rettentő meleg lesz, ráadásul Malaga az egyik legközönségesebb spanyol hely, ahol valaha voltam. Ez nem azt jelenti, hogy rossz, csak azt, hogy ha van más, akkor nem oda mennék. Ráadásul túlértékelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!