Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit érdemes megnézni Csehorszá...

Mit érdemes megnézni Csehországban?

Figyelt kérdés

Nyáron megyünk egy koncertre Prágába és ha már ennyit utazunk akkor eltöltünk ott egy hetet.

Ami érdekel minket: túra, természet, gasztronómia

Ami nem: templomok, várak.

2022. febr. 16. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pedig Prágában templomok és várak vannak :D

Amúgy Prágától egy óra kocsival a Prachovské Skaly, ahol van kifejezetten turistaútvonal, elég látványos az út is meg a sziklák is. Közel van Jicin, érdemes megnézni.

[link]

innen is leshettek tippet: [link]

2022. febr. 16. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Én megnézném pl azt a híres kastélyát. Most így nem tudom mi a neve
2022. febr. 16. 09:50
 3/8 D. Brasco ***** válasza:
Próbáltad már a google-t "látnivalók csehország" meg hasonó keresőszavakkal?
2022. febr. 16. 11:37
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 igen próbáltam, képzeld nem csak te vagy ilyen okos.

Csak éppen ami neten jónak tűnik nem biztos hogy a valóságban is az ezért jobban érdekel azoknak a tanácsa akik már jártak ott.

2022. febr. 16. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
2022. febr. 16. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

A 3. válaszadó a legértelmesebb ebben a birkaseregletben. Egyébként kedvs kérdező, a tripadvisort már megtaláltad a te naaaagy hősies keresgélésedben?

És ha elfogadsz még egy tanácsot, nem oktatsz ki náladnál okosabb, többet utazó, és szorgalmasan guglizni tudó válaszadókat.

2022. febr. 16. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak mivel kulon nem erdekel emez, amazt meg csak te tudod pontosan, tenyleg kulonos lenne bemondasra adni a tokeletesen jo bongeszo helyett. Meg angolul beirva meg tobb talalat.
2022. febr. 16. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Tényleg olyan rohadt nehéz mondani pár hegyet, túra útvonalat, kocsmát, étteremet?

Leirtam hogy nem a google sablon találatai érdekelnek mert olyan oldalakat ad ki ahol hiper szuper gyönyörű katedralisokat meg várakat ad ki. Biztos van akinek gyönyörű de nem nekem.

És nem tudom mit nem lehet érteni azon hogy saját tapasztalat alapján valaszoljonak az emberek.

Mert lehet hogy a google cikk leir valami bazi nagy latvanyossagot aztán a valóságban meg koszos vagy tömeg nyomor szokott lenni vagy mit tudom én.

Az oldal meg azért van hogy kérdezzünk nem azért hogy böngészőt ajanlgassunk a másiknak. Ha nem tetszik el lehet menni a kérdés mellett.

2022. febr. 16. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!