Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jól értelmezem, hogy ha nem...

Jól értelmezem, hogy ha nem vagyok beoltva, sehogy sem mehetek Ausztriába? Teszttel sem.

Figyelt kérdés
Mielőtt írná valaki, hogy hogy akarok menni, hiszen szállodába sem mehetnék, rokonnál “szállnék” meg, ezzel a részével nem lenne gond.
2022. febr. 9. 21:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csak nem tudtam, hogy azokra is ugyanaz vonatkozik-e, akiknek nincs ott lakcímük, nem állampolgárok.
2022. febr. 10. 13:35
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
TERMÉSZETESEN MINDENKIRE vonatkozik! Mi értelme lenne, ha külföldiek hurcolhatnák be a fertözéseket, és csak az odavalósiaknak kellene pr´boálkozni a megelözéssel!
2022. febr. 10. 15:41
 13/21 anonim válasza:
Én 2 szputnyikot kaptam, így sem engednek be.
2022. febr. 10. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Mivel a szputnyikor sehol nem ismerik el MO-on kivül, ezért nem meglepö, és ezért értelmetlen ezzel olttatni be magát bárkinek is.
2022. febr. 10. 17:02
 15/21 anonim válasza:
Amikor beolttak, még azt mondták, nem érhet hátrány a keleti vakcina miatt...
2022. febr. 10. 18:05
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem oltatod magad, fa.szparaszt maradsz. Remélem kielégítő a válaszom, gyökér.
2022. febr. 10. 18:17
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

"Aki meg azt mondja, hogy akkor aki nincs beoltva, ne kapjon egészségügyi ellátást, mert “terheli” az egészségügyet, akkor oké, csak ne kelljen kötelezően TB-t fizetni a semmiért."

Aztán majd egyszer, mikor balesetet szenvedsz és több tízmilliós számlát kapsz, akkor sírhatsz, hogy visszamehess az időben és kifizess kevesebbet a semmire...

Honnan jönnek még mindig ezek az emberek, akik nem értik, hogy miért is fizetjük a TB-t?...

2022. febr. 10. 19:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Szabad ember vagy. Ha nem akarod, nem mehetsz Ausztriaba.
2022. febr. 10. 19:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Szabad ember meg oda megy, ahová szabad.

:)

2022. febr. 10. 20:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ma negatív vagy holnap pozitív.
2022. febr. 10. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!