Hogy érdemes szállást keresni Horvátországban ?
Főszeznban mennénk, makarska környékére. A szállásokkal kapcsolatban nincs nagy igény, szinte csak aludni fogunk ott. Kb 10e ft per fő per éj áron találtam szállást.
Viszont gondolkodtunk azon, hogy idén szállás nélkül megyünk le és ott keresnénk.
Erről mi a véleményetek? Olcsóbban jönne ki? Találnánk szállást? Még sosem mentünk így nyaralni, ezért minden kissebb nagyobb tanácsot megfogadok. :)
Köszi a választ. Igen egyébként én is ezen az elven vagyok. Csak sok helyen olvastam, hogy így ki lehet fogni olcsó, jó elhelyezkedésű, kilátással rendelkező szállásokat. Ezért érdeklődöm :D
Egyébként jól értelmezted a kérdést, igen.
Köszi. Egyébként a szállást Baska Vodába terveztem. Tudnál mondani pár szót Tucipéről? A terv az az, hogy a szállás Makarska mellett lenne valahol, és onnan mennénk mindig valahova. Milyen a környék? Mennyire nyüzsis ? Fiatalok vagyunk, ha van éjszakai élet, az jó pont :(
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!