2022ben érdemes Párizsba menni?
Hatos, ezt azért kifejthetnéd bővebben.
Én úgy gondolom, hogy az európai kultúrtörténetnek és történelemnek annyira fontos része Párizs, hogy egyszer legalább mindenkinek meg kell tapasztalnia, milyen is ez a város. Lesz, aki utálni fogja, pláne ha meglát két észak-afrikai figurát és nyomban sírva anyucihoz szalad, de bízom benne, hogy a többség átérzi a hely jelentőségét. Mondom mindezt úgy, hogy egészen biztosan nem Párizs Franciaország legszebb városa.
A biztonságot illetően inkább a piti bűncselekmények jellemzőek , a zsebtolvajlás azért nem ritkaság. Egyes negyedekben főleg éjszaka előfordulnak balhék, abból jobb kimaradni. És tény, hogy az átlagosnál magasabb a terrorfenyegetettség, ami nem szerencsés, de valahol meg pont azzal érik el a terroristák a céljukat, ha rettegsz tőlük és mondjuk emiatt elkerulod Párizst.
Én utoljára 2012-ben voltam, így a saját tapasztalataim alig relevánsak. Én nem szerettem meg különösebben Párizst, de a közbiztonsággal pont nem volt problémám.
Van egy kolléganőm, ő párizsmániás, kb. 2 havonta kimegy egy hosszúhétvégére. Vakító fehér bőr, szőke, hullámos haj. Szóval lenne oka félni, de nem teszi. Sőt, csak jókat mesél.
2 kedves barátném most karácsonykor volt kint. Ők se tapasztaltak semmi különösebben durvát. Azt így mesélték, hogy küzdenek a bevándorlókkal, de nem érte őket atrocitás.
Szerintem kellő körültekintéssel érdemes kilátogatni, viszont talán nők egyedül ne, vagy legalább egy férfitaggal.
7 nem a 2 afrikai emberről van szó akik amúgy már több generáció óta ott élnek hanem ezekről az új francia “polgárokról” van szó többnyire illegális gazdasági menekült akik a fogat fogért világból jöttek…
És NEM akarnak beilleszkedni!
Nem is emiatt nőtt meg a bűnözés mind Angliában mind Svédországban…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!