Montenegrói tengerpartról megosztaná valaki az élményét?Árak, minőség stb
Egyetlen mondatban egy szép, de erősen túlértékelt ország.
Számomra az a hely, ahova nem szeretnék többet visszamenni. Nem azért, mert ne lenne tényleg szép a tengerpartja és ne lennének gyönyörű hegyei, hanem mert ennél sokkal jobb helyek vannak a világon.
Engem nyomasztott az a fajta tömeg amit ott láttam, egyáltalán nem nyűgözött le a strandok minősége, és valahol rossz irányba megy az ország. Turistagettóvá vált.
És igen, egyáltalán nem olcsó.
10-es vagyok.
Nem értem, miért lettem így lepontozva. A kérdező élménybeszámolót kért. Ha valaki szerint én csak fikáztam az országot, annak ajánlom az utolsó bekezdésemet.
Ha tengerpart, akkor egyértleműen a déli részre, Ulcinjtől keletre menjetek (velika plazsa vagy mi a neve). Gyönyörű homokos strandok vagy 15 km hosszan, fantasztikus a tenger, jók a szolgáltatások. Az északi, turistás városok melletti strandokra nem érdemes menni, mert ocsmányak és tömegnyomor van.
Ami a városokat illeti, nekünk Cetinje tetszett nagyon, nagyon hangulatos, nincs turista, nincs drágaság.
A tipikus skanzenvárosokban (Kotor, Budva) drágaság és nyomor van, egyszer meg lehet nézni ha ki akarod pipálni a listádon, és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!