Kezdőoldal » Utazás » Európa » Portugália, idén is mondjam le?

Portugália, idén is mondjam le?

Figyelt kérdés

2 éve tervezünk menni, de eddig nem jött össze a covid miatt.

Idén nyáron lehet rá bármi esély, ráadásul oltatlanul?

Pl teszt

Vagy tavaly nyáron lehetett mindenhova szabadon menni, nem?

Meg hazajöhetek oltatlanul is nem? Csak 7 nap karantén és ennyi, lehet végülis menni, ugye? Már nem tudom követni..

2022. jan. 14. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Nincs ilyen, hogy oltatlanul nem lehet repülni, a Ryanair korábban nyilatkozta is, hogy nem is fognak ilyet bevezetni.

Portugáliába jelenleg elég egy 72 órás PCR. Oltás mellé is kell. Szóval ezért ne oltasd be magad, mert jelenleg teszt ígyis úgyis kell. De lehet nyárra már ez se lesz, szerintem várj tavaszig a foglalással.

2022. jan. 16. 18:11
 12/12 anonim válasza:
100%
Nyáron voltam Párizsban, Monacoban, Madridban és Zágrábban oltatlanul, az utolsó kivételével mindenhova repülővel utaztam. PCR teszt elég volt. Az utazást ne mondd le, nyárig még eldől, tudsz -e utazni majd, előre senki nem tudhatja.
2022. jan. 17. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!