Szlovákiában mennyire drágák a dolgok?
Nos márciusban utazunk Szlovákiába, és annyi lenne a kérdésem hogy mennyire drágák ott a dolgok pl: egy étteremben, boltban stb.
Tudom márciusban lesz de én már most készülödök hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. (5-6 napra megyünk)
étterem (normál kozp minoség, nem lebuj, nem pompa) 7-10 euro per fo korettel, tal nélkul. Napi menu 5-8 euro.
Benzin 1,5, diesel 1,3
Hotelek 50-80 per éj
Kenyér a franc se tudja, ki nézi centre az árát :D talán 1,5 az egész.
Olcso szesz 8-10 per uveg, az ismertebb fajta 12-15 korul, neves luxus márka 25+
2 liter kola 1,3, fél literes bufetben kb 1,6.
Gyros, 3,5, gyrostányér 5-6, meki kis burger 1,3 a nagyok kb 2 minden nélkul.
bageta szar márka 2, jo márka 2,5. Benzinkuton +50%.
Gyakran utazom Szlovákiába és a #6 által írt számok fedik a valóságot, persze üzletenként, vidékenként vannak eltérések.
Ezért kérdeztem, melyik részére utazol Szlovákiának. Ha nem akarod nyilvánossá tenni, akkor írhatsz privátban és megérdeklődöm az országban szerte-széjjel élő barátaimat, akikkel most is kapcsolatot tartok.
Vedd figyelembe, hogy sokkal szigorúbbak a vírusból kifolyólag alkalmazott előírások, mint nálunk!!! Gyorsan terjed náluk az omikron...
Jól gondoljátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!