Kezdőoldal » Utazás » Európa » 20:40 keleti Indul,vonatom...

20:40 keleti Indul,vonatom svajcba,vonaton lehet dohanyozni? Vagy van füst jelzö?

Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

"de vannak a hires magyar vonatok azon csak nincs riaszto"

Igazad van, más utasok tüdeje nyugodtan rohadjon le miattad...

2021. dec. 8. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A Railjeten ki is van írva, hogy ne bagózz, mert van füstérzékelő és drága lesz az neked. Az EC vonatokon kétesélyes, de szerintem oldd meg tapasszal vagy máshogy.
2021. dec. 8. 23:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A "híres magyar vonatokon", ami külföldre megy, azokon is VAN riasztó!
2021. dec. 9. 18:26
 14/17 anonim válasza:
18%
Amatőr. Válts e-cigire. :) Wc-ben simán tudnád szívni, nincsen szaga sem. Rendszeresen eljárok vele a vonat wc-be szipókázni sz*rás címszó alatt. Bárki jönne utánam, semmit sem érezne se a wc-ben se rajtam. 0% a lebukás veszélye. Csak várni kell egy kicsit amíg a gőz eloszlik mielőtt kimegyek ha nincs ablak.
2021. dec. 12. 03:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

""de vannak a hires magyar vonatok azon csak nincs riaszto"

Igazad van, más utasok tüdeje nyugodtan rohadjon le miattad..."

Pontosan!!

Beteg voltam a tüdőmmel, pár hónapja jöttem ki a kórházból, s a vonaton az előttem ülő utas kiment a WC-be dohányozni.

Amikor visszaért, olyan bagószag áradt belőle a hirtelen, gyorsan elszívott cigitől, hogy szabályosan fuldokló rohamot kaptam.

És még én voltam a "rossz", mert köhögtem, mint az állat.

2021. dec. 16. 16:21
 16/17 anonim válasza:

Szerintem kérdezd meg a jegyvizsgálótól, hogy van-e dohányzásra alkalmas hely. Ha lehet, akkor dohányzás után a többi utas érdekében ne siess vissza a helyedre, hanem szellőztesd ki magad. Sokat vonatoztam ezzel az éjszakai járattal Zürich és Budapest-keleti között, sört is lehetett venni a kalauzfülkében, persze csak mértékletesen.

Egyébként a 2 és a 3 ágyas fülkékben nagyon jót lehet aludni. A 6 ágyasnál volt, hogy ki se fértünk a sok óriási bőröndtől (ráadásul a 4 és 6 ágyasban 230-as konnektor sem volt).

Nekem sok esetben, amikor rövid látogatásra jöttem haza, csak kézipoggyásszal (kis hátizsák+laptoptáska), akkor olcsóbb és gyorsabb volt a repülő+busz kombináció. Repültem Milánóig, majd onnan flixbusszal buszoztam Zürichbe. Visszafelé ugyanez fordított sorrendben. A Debrecen-Milánó (Bergamo) repülőjárat volt a legolcsóbb. Persze az árak azóta változtak.

2021. dec. 29. 22:17
 17/17 anonim válasza:
Nem lehet bagzani semmi ilyen helyen
2021. dec. 29. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!