Milyen olcsó szálláslehetőséget vannak Párizsban pár napra?
Figyelt kérdés
Hallottam valami angol nevű kifejezésről, csak nem jut eszembe és nem tudok több infót keresni róla.2010. szept. 5. 11:30
1/2 anonim válasza:
Van sok szép híd a Szajnán... Pályaudvarok: gare du nord, gare de l'est...
Najó viccen kívül, amire gondolsz az szerintem a hostel, youth hostel. www.hostelbookers.com ott van egypár, aztán vannak még a Kellermann, Formule, stb... nem tudom a pontos címet, de beírod google-ba hogy CISP kellermann Paris (mondjuk ez nem a központ, de metróval nincs olyan messze).
Hotelek gondolom nem jönnek szóva, 120 eurónál kezdődik egy nap, hja Párizs nem egy olcsó hely...
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!