Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha csak kétszer vagyok beoltva...

Ha csak kétszer vagyok beoltva koronavírus ellen attól még lehetek nemzetközi kamionsofőr?

Figyelt kérdés

Elkezdtem az egyetemet, de nem tetszik és váltani akarok erre mivel úgy érzem ez áll hozzám a legközelebb.

Viszont itt a covid járvány közepén eléggé bizonytalan a helyzet, hogy hova milyen feltételekkel lehet utazni.

Ha csak kétszer vagyok beoltva (harmadikat ha megdöglök sem kérem) akkor attól van esélyem ilyen pályán vagy felejtsem el?

2021. nov. 18. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez a cégedet keresd meg, ahol dogozni fogsz.
2021. nov. 18. 14:05
 2/10 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm szépen a gyors választ.

Jelenleg fogalmam sincs milyen cégnél tudok elhelyezkedni mivel még a jogsit se kezdtem el. Ezért szerettem volna ezzel képbe kerülni, hogy ne az legyen, hogy kiszórom az ablakon a sok pénzt a jogsira, utána meg nem is tudok dolgozni benne.

(Habár igaz, belföldi lehetek kettővel is, az fix.)

2021. nov. 18. 14:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Esetleg ha írok több cégnek emailt ezzel kapcsolatban szerintetek válaszolnak?

Vagy nem éri meg ilyennel zaklatni őket?

2021. nov. 18. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán hiszem, hogy reális válaszra számíthatsz még jogsi nélkül, minden tapasztalat nélkül bármilyen sofőrcégtől.
2021. nov. 18. 14:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai helyzetben erre nem fog neked senki egy határozott választ adni. Van mindig pár hónap nyugi, aztán kapkodnak mint bernát a ménkűhöz. Az is lehet, hogy holnaptól ki sem mehetsz, amíg be nem adatod a 3.-at.
2021. nov. 18. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:
És azt sem hiszem, hogy sofőrtapasztalat nélkül egyből nemzetközi járatot bíznának bárkire.
2021. nov. 18. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Gyorsan változik a helyzet sajnos. Mire te végzel a kamionos jogsival és meg lesz a gyakorlatod a hazai utakon, addigra ki tudja, milyen feltételek lesznek az oltással.

Csináld meg a jogsit, helyezkedj el itthon és utána mehet a külföldi munka.

2021. nov. 18. 15:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat!
2021. nov. 18. 15:24
 9/10 anonim válasza:
Csináld az egyetemet, bármilyen szak is legyen az. Fejezd be! Ne menj kamionozni!!! Meg fogod bánni!
2022. jan. 29. 21:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg úgy döntöttem egy egész jól sikerült vizsgaidőszak után, hogy folytatom az egyetemet, viszont ha mégis úgy döntenék, hogy ott hagyom akkor inkább buszra csinálom meg a jogsit.
2022. jan. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!