Ha csak kétszer vagyok beoltva koronavírus ellen attól még lehetek nemzetközi kamionsofőr?
Elkezdtem az egyetemet, de nem tetszik és váltani akarok erre mivel úgy érzem ez áll hozzám a legközelebb.
Viszont itt a covid járvány közepén eléggé bizonytalan a helyzet, hogy hova milyen feltételekkel lehet utazni.
Ha csak kétszer vagyok beoltva (harmadikat ha megdöglök sem kérem) akkor attól van esélyem ilyen pályán vagy felejtsem el?
#1 Köszönöm szépen a gyors választ.
Jelenleg fogalmam sincs milyen cégnél tudok elhelyezkedni mivel még a jogsit se kezdtem el. Ezért szerettem volna ezzel képbe kerülni, hogy ne az legyen, hogy kiszórom az ablakon a sok pénzt a jogsira, utána meg nem is tudok dolgozni benne.
(Habár igaz, belföldi lehetek kettővel is, az fix.)
Esetleg ha írok több cégnek emailt ezzel kapcsolatban szerintetek válaszolnak?
Vagy nem éri meg ilyennel zaklatni őket?
Gyorsan változik a helyzet sajnos. Mire te végzel a kamionos jogsival és meg lesz a gyakorlatod a hazai utakon, addigra ki tudja, milyen feltételek lesznek az oltással.
Csináld meg a jogsit, helyezkedj el itthon és utána mehet a külföldi munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!