Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hollandiából haza lehet hozni...

Hollandiából haza lehet hozni füvet?

Figyelt kérdés

Mármint nyilván jogilag nem lehet, tiltja a törvény. De mennyire lehet lebukni, ha 4-5 füves sütit (szuvenírként) hazahozok a bőröndben (repülős út).

Kimegyek par napra Hollandiába, nyilván akkor kipróbálom a füvet és poénból a barátaim mondták, hogy hozzak haza 1-1 sütit nekik is.

Szerintetek ebből lehet gond?

2021. nov. 17. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Amikor kulfoldre mesz, magyar allampolgar maradsz ... ergo a magyar torvenyek kint is vonatkoznak rad. Kulfoldon sem vasarolhatsz ilyeneket.
2021. nov. 19. 07:44
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 Ez nem teljesen igaz így. Külföldön vásárolhatsz ha az ottani jogszabályok megengedik a külföldieknek. Viszont ha hazajössz és a magyar hatóságok valamilyen ügy miatt megtalálják például a szervezetedben, akkor nem mentesít a jogkövetkezmények alól az hogy külföldön legálisan fogyasztottad. Hollandiában nem lesz belőle probléma, csak akkor lehet mikor hazajössz.
2021. nov. 19. 14:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért esküszöm ilyenkor elszomorodom. Nem szeretem a füvet de így kriminalizálni valamit, mintha C4-et vagy legalábbis kokaint hozna be az ánuszában :D Pedig csak néhány space cake a haveroknak, sztem ezt az egész EU-ban mi toljuk csak túl ennyire.

Kérdező, ne tedd semmiképp! Szinte látom ahogy az m1 híradóban vezetőszáron visznek a TEKesek, hogy "sikerült elfogni jelentős mennyiségű kábítószer csempészés megalapozott gyanúja" blabla. Félig vicc, de sajnos itt tartunk, szóval ne!

Amúgy pont erről szól az egyik kedvenc filmem, az Éjféli Expressz.

2021. nov. 20. 02:45
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Laikus vagyok, de amúgy ha bele van sütve süteménybe akkor érezni azt a jellegzetes fűszagot ? Vagy csak a kutya szimatolná ki ?

Nem utaztam még repülővel, de nekem tök életszerűtlennek tűnik hogy egy rutin ellenőrzés alatt, poggyászban találnak 2-3 db sütit és egyből kutyával szimatoltatják, vagy mi ? :D

2021. nov. 26. 22:00
 15/18 anonim válasza:
Ha elég ügyes vagy, lehet, csak nem kéne.
2021. dec. 12. 08:14
 16/18 anonim válasza:
ha bevállalod azt a nem tudom hány évet amit kapásból rád vágnak érte, persze
2024. máj. 31. 00:44
 17/18 anonim válasza:
repülőn ember semmiképp nem, remélem nem próbáltad meg :D
2024. máj. 31. 00:45
 18/18 anonim válasza:

Az milyen kérdés :DDDD

Nem, hogy lehet. ALAP, hogy haza hozol zöldet hollandiából. MICSODA?

Egyébként volt két holland srác egy két éve akik a Sziget fesztiválra hoztak (iszonyat nagy mennyiséget) kb 8 év fegyházat kaptak...

2024. máj. 31. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!