Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyiből lehetne kihúzni egy...

Mennyiből lehetne kihúzni egy fapados svájci utazást 2 személyre?

Figyelt kérdés
1 hét, látni minimum 3 várost és lehetőleg vidéket is, hegyeket, völgyeket.
2021. nov. 4. 07:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Il Porfesore nem Budapesten lakom hanem Szerbiában, és ezért inkább a repülőt választom ami pont Basel mellett megy, ahogyan mondottátok, Németországba.
2021. nov. 4. 12:52
 12/22 A kérdező kommentje:

Egyértelműsítés kedvéért : fapados utazás nem kifejezetten arra utal, hogy csöves módon akarom körbejárni Svájct.

Hanem arra, hogy legolcsóbb hostel, kaja lehet akár bolti szendvics amit én készítek el, 1-2x max svájci cukrázda ,ilyesmi.

2021. nov. 4. 12:53
 13/22 anonim válasza:
100%

Svájc rohadt drága, el se bírod képzelni mennyire.

Ha csak hegyeket akarsz látni, szép nyugati városokat, Ausztria ugyanazt nyújtja, közelebb van és jóval olcsóbb. Esetleg Olaszország, Dolomitok.

Mi szervezett csoportos utazáson voltunk többször is Svájcban, érdemes esteleg ezeket is megnézni.

[link]

[link]

2021. nov. 4. 15:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
5-ös. A baseli repter Svajchoz tartozik jogilag, földrajzilag nem Nemetorszagban van, hanem Franciaorszagban, Mülhausenben.
2021. nov. 4. 17:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly voltam Svájcban az olasz részen, illetve Zürichben.

Ha neked a legolcsóbb szállás is megfelel, akkor felmész Bookingra, és megnézed melyik a legolcsóbb.

Azt kalkuláld bele, hogy tényleg iszonyat drága minden. Egy mekis menü kb 4000 Ft.

2021. nov. 4. 20:05
 16/22 anonim válasza:
0%
Pisilés, parkolás, horror áron minden. Sorolhatnám.
2021. nov. 4. 20:26
 17/22 A kérdező kommentje:

Vannak bokrok is.Még a kettes számúhoz is.

Parkolás nem kell, gyalogolunk

2021. nov. 4. 20:33
 18/22 anonim válasza:
75%

Bokrok? Svájcban?

:D :D :D

500 frankos büntetés alaphangon.

Ott ezzel nem cicáznak.

2021. nov. 4. 21:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Megint egy magyar, aki viszi nyugatra a jó hírünket... Amúgy ha ennyire csóró és smucig vagy én sem értem, hogy miért Svájcba akarsz menni.
2021. nov. 4. 21:43
 20/22 anonim ***** válasza:
5%
Hu de utalom az ilyeneket. Elmegy kulfoldre hogy elmondhassa hogy ő ott is járt de száraz kenyéren él és bokorba hugyozik. De sok sikert, egy hostel is egetveroen draga, javaslom a sátrat.
2021. nov. 4. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!