Síelni tervezünk menni a télen, kell oda tudás, vagy minden helyen van egy profi aki segít ha kell?
Figyelt kérdés
Teljesen első alkalom lenne, de nem tudom, hogy van-e ott segítő / oktató aki meg tudja mutatni, el tudja mondani hogyan is kell igazából síelni, persze nem mesterien, csak úgy, hogy azért élvezhető legyen.2021. okt. 30. 13:43
1/5 anonim válasza:
Aki nem tud sielni, az nem megy balesetet okozni a tobbiek koze. Sioktatoval tanulok kozott siel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem minden síterepen van oktató. De én azért utána néznék a helyedben a cél síterep oktatási lehetőségeinek, árainak. Nehogy ott derüljön ki hogy ban, de nem ér rá, túl drága, stb... Vannak csoportos oktatások, de lehet keresni egyéni oktatót, aki csak veled foglalkozik. Az is egy szelekciós tényező, hogy milyen nyelven szeretnéd az oktatást. Sok helyen vannak magyar oktatók is. Érdemes körbenézni a sielok.hu releváns oldalain, fórumaiban.
3/5 anonim válasza:
"Síelni tervezünk menni a télen, kell oda tudás...?"
Hó kell hozza leginkabb ... felszereles, oktato es hegyimento is van a helyszinen :)
4/5 anonim válasza:
Nálunk a gyerekek síelnek. Az első alkalom előtt itthonról körbekérdeztük a szóba jöhető pályákat, majd a nekünk tetszőn lefoglaltuk az oktatást. Minden évben így csináljuk azóta, ugyanott tanulnak mindig.
Hova készültök? Nyelvtudás van?
5/5 anonim válasza:
Ha tényleg első síelés mindenképp használjanak oktatót nehogy rossz technikák szokássá váljanak, mert rosszab később kijavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!