Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy bánnak a magyarokkal...

Hogy bánnak a magyarokkal Erdélyben?

Figyelt kérdés
Sokan elítélik a magyarokat? Vagy amelyik magyar beszél románul azzal semmi bajuk nincsen?

2021. okt. 27. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Jellemzően a moldvai és havasalföldi románok a sovinisztábbak.
2021. okt. 27. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Erdélyben sokfelé jártam, soha semmiféle negatív dolgot nem tapasztaltam. Olyan falvakban, városokban sem, ahol mutatóban fordul csak elő helyi magyar, de ott sem, ahol többségben vannak.

Nem beszélek nyelveket, de ha hozzájuk fordultam, kedvesen, igyekvően próbáltak kommunikálni, segíteni.

2021. okt. 27. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Ismerősöm kint született,élt olyan részen ahol nem sok magyar lakott, azt mondta, hogy napi szinten voltak atrocitások.
2021. okt. 27. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Ez nagyban függ attól, hogyan viselkedik az oda látogató magyar.
2021. okt. 27. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

Az az érzésem, a világ egyetlen népének sincs önmagában baja a másikkal.

Az embereknek a bunkókkal, a tanulásra képtelen beképzeltekkel van bajuk.

2021. okt. 27. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Azért az amikor egy 30 fős román csapat nektek megy meet magyar vagy (nem egy helyen) az szerintem sokat elárul pont hogy mi magyarok próbálunk inkább nyitni de neeeem hát ők csak vissza vették ami mindig is az övék volt mi meg dögöljünk meg (persze van ellen példa de eddig csak kb 40 el találkoztam abból is 10 félig magyar
2021. nov. 18. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!