Mit érdemes megnézni Eindhovenben? A PSV stadionba be lehet menni?
Figyelt kérdés
Az ősz folyamán valamikor Hollandiába utazunk és útba esik Eindhoven. Mit érdemes ott megnézni? A PSV stadionjába be lehet jutni valahogy egy fotó erejéig? Gondolom vezetett túrák vannak, de annyira azért nem érdekel.2010. szept. 2. 10:06
1/3 anonim válasza:
Egyszer voltam ott üzleti úton, egy nagy nulla hely, semmi látnivalója nincs. Szerintem semmiképp ne menj oda. Amszterdam viszont jó hely.
2/3 A kérdező kommentje:
Más dolog miatt muszáj vagyunk megállni, de mivel a más dolog engem nem érint, lesz szabad fél napom.
Utána Amszterdam, persze :)
2010. szept. 3. 11:22
3/3 A kérdező kommentje:
Kifejezetten szép kirándulás volt, kb 8 órát voltunk. Tettünk egy körsétát a belvárosban, meg parkokban. Olyan nyugis, sétálós volt. Jól esett nagyon.
2010. okt. 20. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!