Eu-n belüli utazáshoz (Olaszország) a digitális covid-igazolásból elég az utolsó (2. vagy 3.) oltás adatait kinyomtatni vagy az összes kell ? (Tehát 1., 2. és 3.)
Figyelt kérdés
Ma nyomtattam ki az igazolást. Azon Pfizer van, azt kaptam harmadiknak, azon a 3/3 oltasi sorozat szerepel. Annak ellenére,hogy nekem az 1. és 2. Szputnyik volt. Természetesen foglaltam időpontot antigen tesztre,nem kockáztatok. De hogy is van ez? Es akkor most mennyi papírt kell vinnem? Köszönöm,aki válaszol.2021. okt. 11. 20:03
1/12 D. Brasco válasza:
A hivatalos szöveg egy dolog.....de a tapasztalat az hogy a kutyát nem érdekli sehol az oltásod....sem a határon sem máshol.
2/12 anonim válasza:
Mikori az a tapasztalat, D.Brasco? Szeptember elején Rómában nekem minden egyes helyen kérték.
3/12 anonim válasza:
Ja, és a kérdezőnek válaszolva: elvileg nézniük kellene az összeset, de gyakorlatban állandóan csak az utolsót kérték.
Viszont a QR-kódot beolvasták és visszajelzett nekik az app, nem csak ránézésre ment. Azt nem tudom, hogy azzal csak a valódiságot ellenőrzik-e, vagy benne van az is, hogy a te sorozatod oké-e az országban (hivatalosan nem).
De minek nyomtatsz, ahelyett, hogy simán telefonon mutatnád? Arra figyelj, hogy a kód mindig olvasható maradjon, ne hajtsd meg ott a papírt.
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves Második! Akkor pontosan melyik/mennyi igazolást kell nyomtatnom?
2021. okt. 11. 21:08
5/12 A kérdező kommentje:
Persze igaz,nem feltétlenül kell nyomtatni. Köszönöm a választ.
2021. okt. 11. 21:20
6/12 anonim válasza:
1. nem kell papírt nyomtatni. 2. Most amúgy komolyan, fogod és kinyomtatsz egy darab papírt pluszban, és akkor nem kell idegeskedned. Ebben mi olyan nehéz?:D
7/12 A kérdező kommentje:
Nem a papír volt számomra érdekes,hanem az, hány darsb igazolást kell letölteni. Pl.Hirvátországba vagy Romániaba mindig csak az utolsót vittem. Eddig fel sem merült bennem, kell a korábbi is,ma mondta valaki. Es ráadásul Olaszországban a Szputnyik "nem jó".
2021. okt. 11. 21:28
8/12 anonim válasza:
Most komolyan nem érted? Fogod és kinyomtatod a régebbi oltást is. Egy darab papír és 5 másodperc, amíg kitolja magából a nyomtató. Ha nem kell fogod és kidobod.
9/12 A kérdező kommentje:
De igen,köszönöm értem. Csak a hangnemet nem értem.
2021. okt. 11. 21:33
10/12 anonim válasza:
Olaszországban nem ismerik el a harmadik oltást így az első két oltásról kell az igazolás. És mivel az a te esetedben Sputnik.így rád azok a feltételek vonatkoznak, mintha nem lennél oltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!