Arremiszqween kérdése:
Nem értem teljesen az Angliába való beutazás szabályait?
Figyelt kérdés
Sinopharmmal vagyok beoltva, de az őszi szünetben Angliába szeretnék utazni. Viszont ott 10 napos karantén van, én meg 6 nap után vissza szeretnék jönni. Ilyet lehet, és ha igen, hogy.2021. okt. 10. 13:20
1/11 anonim válasza:
Szerinted ha hat napra akarsz kimenni és 10 napos a karantén, akkor látsz bármit is Angliából?
2/11 A kérdező kommentje:
Családlátogatásra mennék, rég láttam a testvéreimet, és az unokahúgaimat, ők meg most nem tudnak hazajönni, így ha az az ára hogy végig be vagyok zárva, akkor az az ára.
2021. okt. 10. 13:26
3/11 A kérdező kommentje:
A kérdés csak az hogy lehetséges e.
2021. okt. 10. 13:26
4/11 anonim válasza:
Tesztelessel ugy, mintha nem lennel beoltva.
5/11 anonim válasza:
4
Teszttel nem mentesülsz a karanténkötelezettség alól. Tehát annyi a lényeg, hogy kimész 10 napra és nem is találkozol a családdal, vagy kimész többre és akkor pár napot találkoztok, vagy ki sem mész. Más opció nincs.
6/11 A kérdező kommentje:
4, De ha a testvérem házában töltöm a karantént, akkor együtt vagyunk,és találkozunk. Kérlek, ha nem tudjátok a választ akkor ne írjatok hülyeségeket, és a kérdésre válaszoljatok.
2021. okt. 10. 21:00
7/11 anonim válasza:
Nem tudom mit nem lehet azon érteni, hogy világjárvány van, neked alapvető karantén és oltási szabályoknak kell megfelelned.
Ezek közül egyiknek sem felelsz meg, és még csak nem is próbálsz európai polgárként gondolkodni.
A hülyemagyarság és a butaság manapság nem menő.
8/11 A kérdező kommentje:
7, Aranyom, azért mert kimegyek meglátogatni a családomat, akik velem együtt oltattak, még nem leszek hülyemagyar, és rossz európai polgár sem.
De látom itt a kérdésre senki nem tud válaszolni csak hülyeségeket írni.
2021. okt. 11. 18:14
9/11 anonim válasza:
Hagyd rá! Ennyi szórakozása van, hogy ebbe a topicba írkálja a hülyeségeit.
10/11 anonim válasza:
Amúgy szerintem a Londoni Magyar Nagykövetségnél pontosabb infóval senki sem tud szolgálni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!