Ezek az országok közül melyik a legjobb megélhetés szempontjából?
Melyik ország a legjobb megélhetés szerint? Hol könyebb elhelyezkedni? Angolul anyanyelvi szinten beszélek, van 5 éves titkári tapasztalatom.
Svédország
Norvégia
Dánia
Izland
1:
Ez orbitális hazugság. Nem sokat voltam Dániába, de mindenki simán beszélt velem angolul. Nem csak nagyvárosokban, még kisebb településeken is.
Kérdező:
Dánia-Svédország-Norvégia kb. ugyanolyan szintű. Ftba jól hangzik a fizetés, de kint közel se magyar árak vannak.
Ezek közül a kiköltözés a legdrágább Norvégiába. Ott 1 millióval simán számolhatsz a kiköltözésre.
De titkárként kezdetben szerintem egyik országba se tudsz elhelyezkedni. Főleg nem simán angollal, ilyen posztra kérnék az adott ország nyelv ismeretét.
Svédországról nem tudok nyilatkozni, Dániába éltem 1-2 hétig, meg Norvégiának néztem előtte utána, így, ha kérdésed van ezekről tudok nyilatkozni.
6:
Nem turistaként mentem oda. :D Dolgoztam kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!