A fejlett nyugati országokban magyar mércével hol a legkellemesebb az éghajlat?
Figyelt kérdés
Anglia, Hollandia, Dánia elég híresen esősek, attól északabbra meg már hideg van.
Németország déli része, Svájc és Ausztria gondolom hasonlít jobban az itthonihoz csak hűvösebb a nyár.
2021. okt. 1. 15:07
1/6 anonim válasza:
Általnos iskola 7. osztály.
Görögország, Olaszország, Spanyolország.
2/6 anonim válasza:
Franciaország déli része már egész kellemes. Főleg a Földközi-tenger partvidéke.
3/6 anonim válasza:
Ez relatív, nekem a magyarországi klíma a lehető legkellemesebb - így a nyugati országok közül valószínűleg Ausztriát mondanám. Továbbá a mediterrán területek a jövőben egyre szárazabb és forróbb éghajlattal, bozóttüzekkel szembesülnek majd, így a most fennálló, kedvező éghajlatú "békeidő" sem tart majd sokáig.
4/6 anonim válasza:
Nekem Elzász tetszett, kellemes idő és szinte soha nem esik az eső (a hegyek kifogják).
5/6 anonim válasza:
Azert ez valamilyen szinten emberfuggo is. En Angliaban elek es nem igazan talalkoztam meg olyan emberrel, aki ne szidna az itteni idojarast, mig en nagyon elvezem. Telen nem igazan megy -10 fok ala, nyaron nagyon ritka a 28-30 fok feletti homerseklet, osszetettben eleg kiegyensulyozott, ami szerintem ritka jo. :)
6/6 anonim válasza:
A fejlett nyugati országokban mindenhol rossz a klíma, talán Franciaország egyes részei kivételek.
A Földközi-tenger partvidékén vannak jó időjárással rendelkező helyek, de ezeket nem igazán a "nyugat" és a "fejlett" kifejezéssel szokták jellemezni, még ha az EU-ban találhatóak akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!