Havi 2000 fontból, amiből már lakhatásra NEM KELL költeni, milyen szinten lehet meglenni Londonban?
Köszi!
Napi 5 napban 10 órában dolgoznék és havi 1* van lehetőség szombaton is bemenni, de nem kötelező…
Azért viszont még jár túlórapénz, a 2000 fonton felül (ez már a nettó amúgy).
A lakhatást pedig havi néhány fontért a cég állja, s nem munkásszálló, hanem hanem egy gépesített, kis studiólakás.
A munkakör diplomát igénylő…
Ez így akkor megéri szerintetek?
Itthon is ennyit dolgoztam, időben és 280,000 nettóra jöttem ki mindennel (pl. túlórával együtt) + szépkártyára kb. 25,000 Ft.
Viszont 110,000 forintot fizettem lepukkant lakás bérléséért.
“ A lakhatást pedig havi néhány fontért a cég állja “
(Kevesebbért mint 100 font)
Szerintem így megéri még Londonban is. A kaja (szupermarketből) pont ugyan annyiba kerül, mint máshol, ha nem szórakozod el a pénzt havi £500-£1000 -t simán félre tudsz tenni - ha nem akarod elkölteni magadra.
Arra figyelj, hogy ez így most megéri, de ha a cég már nem állja a lakhatásod akkor viszont rossz lesz a helyzet mert ennyi pénzből kulturált lakhatással már nem igazán fogsz kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!