Melyik a kedvenc európai városod/városaid? Miért?
Párizs - A kedvenc várom. Gyönyörű. Az utcán sétálgatni is olyan, mintha egy francia filmben lenne az ember. Mindig libabőrös leszek, mikor meglátom az Eiffel-tornyot.
Palermo - Remek klíma, finom ételek, igazi dél-olasz hangulat, sikátorokkal. Finom ételek. Elképesztő strand Mondelloban.
Krakkó - az óváros miatt, illetve a lengyelek tényleg komolyan gondolják a lengyel-magyar két jó barátot.
Tallinn - a középkori óvárosa miatt.
Helsinki - Imádnék itt élni. Gyönyörű az építészete. Látszik az általános jólét. Az emberek jókedvűek, nincsenek befeszülve.
Tallin szép óváros
Szarajevó kellemes hangulat
La Orotova kellemes hangulat
Trapani kellemes hangulat
Lyon pl. Mert volt benne ismeros Budapest filing is meg mediterran is, meg pici Parizs. Nagyvarosias terek, hidak, epuletek kisebb meretben. Ket parhuzamos folyopart rengeteg hiddal es osszeborulo fasorokkal. Nyaron a deli veron tudtam arnyekban menni.
Ismeros is es ismeretlen is. Negyven evesen ereztem, itt szeretnek egyetemista lenni egy masik eletben.
Megnézegettem amiket írtatok, valóban nagyon szép, régi, hangulatos középkori városok.
Köszi szépen.
Nekem Szekszárd,
Mert ott a sex hard.
6# szakadok 😆
engedd ki a fáradt gőzt troll haver
Szarajevó, mert ott minden van ami miatt lehet szeretni egy város. Sokféle kultúra, jó konyha, jófej emberek, et cetera.
Kijev hasonló okokból, plusz Csernobol szerintem alapélmény.
Amszterdam, Nizza, Dublin és Stockholm azok a nyugati városok, amiket tudok szeretni.
Budapest meg az a hely, amit Európán belül nem nagyon tudnék másra cserélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!