Melyik város tetszett jobban? Reykjavík vagy Tromsø? Miért?
Igazad van, sajnos kicsi a valószínűsége, de hátha. :)
Jó lenne ha valaki leírná a tapasztalatait.
2 # Èrdekes amit írsz, netes képekről képtelen vagyok eldönteni, melyik tetszik jobban, nagyon hasonlónak látom a két várost, a sétálóutcákat, épületeket különösen.
Tromsø fotók alapján hajszállal jobban tetszik, templom, egyetem, de a netes vélemények nagyrésze azt írja, jellegtelen, csúnya város.
Egyszer szeretnék eljutni egy sarkköri városba, szerintem akkor Tromso lesz inkább.
Köszi a válaszod.
Saját jogán szerintem egyik sem különösebben izgalmas, de úgyis a környező helyek miatt megy mindkettőbe az ember. Cserébe rohadás drágák, alig néhány másik európai város versenyezhet velük és nagyjából mind Svájcban, Norvégiában és Izlandon van.
A skandináv városok közül mondjuk szerintem csak Stockholm, Koppenhága meg nagyon max Aarhus vagy Bergen az, ami önmagában ér egy városnézést, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbben két nap kerül annyiba, mint egy hétig nyaralni mondjuk Görögországban.
Köszi szèpen, hogy îrtatok, sokat segîtettek.
Sajnos nagyon dràgàk tudom, csak az egyikre lesz pénzem, pont emiatt, de még gyűjtenem kell.
Gyerekkori álmom valósulna meg, a régi Világatlaszba mellékeltek fotókat országokról, állandóan Izland és Norvégia városainak képei felett hasaltam, ezek a sarkköri városok, zord tájak teljesen elvarázsoltak.
Bergen is nagy kedvenc :) Stockholm és Koppenhága is nagyon tetszik, utaznék is bármikor ha tehetném. Örökre.
Tromso szebb. Reykjavik olyan, mintha egy rosszízlésű vidéki polgármester akarta volna a faluját világvárossá fejleszteni, de csak félsiker lett.
Amúgy mindkét helyre igaz, hogy nem a város miatt mennék oda, hanem a környező vidék. Ebben viszont Izland sokkal többet és egyedibbet nyújt.
Norvégiában voltam, imádtam az egészet, az embereket, a felfogást ahogy éltek, csak rohadt hideg van ottis xdd
Izland az annyira nem vonz engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!