Ukrajnán belül Kijevet vagy Lvivet érdemesebb inkább meglátogatni, ha csak egyszer jár az országban az utazó?
Figyelt kérdés
Lvivről azt olvastam, hogy "Ukrajna Krakkója", és kár kihagyni. Közelebb is van, és olcsóbb is, viszont Kijev csak a főváros...2021. aug. 25. 15:58
1/6 anonim válasza:
Mindkettő remek hely, Kijev kicsit szerintem érdekesebb
2/6 anonim válasza:
Nekem személy szerint Lviv tetszett jobban, de Kijev is nagyon jó, ahogy az előttem levő is írta.
3/6 anonim válasza:
Krakkó meg a világ Krakkója és igazán nem nagy kihívás azt is megnézni.
Szerintem Kijev jobb, Lvivből 1 teljes nap bőven elég volt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Krakkóban voltam már :)
Valamelyikőtök volt esetleg a fent említett helyeken novemberben vagy decemberben? Őszintén, nem vagyok biztos benne, hogy mégis be merném vállalni. Lvivben a hideg+eső, Kijevben pedig a hideg+hó miatt.
2021. aug. 26. 08:32
5/6 anonim válasza:
Mindkettő egészen remek város, nem érdemes csak az egyikre rábökni. Bármelyikbe előbb mennék, mint Párizsba, Münchenbe, Los Angelesbe például. Jártam kilencvenpár országban, Ukrajna az egyik legjobb utazós hely a világon.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, kifejtenéd kérlek hogy miért?
2021. aug. 26. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!