Volt olyan a Covid során, hogy leállították a repülőforgalmat? Előfordulhat most ősszel/télen?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja jöttem ki Madridba dolgozni, december elején utaznék haza, de félek, hogy kint ragadok. Előfordulhat ez? Lehetséges, hogy egyáltalán nem is fognak járatot indítani Magyarországra? Itt egyébként az ötödik hullám épp lecsengőben van már.2021. aug. 20. 07:47
11/13 anonim válasza:
Soha. Em volt olyan hogy leallitottak a forgalmat, kevesebb gep ment kevesebb helyre ennyi. Becsbol majdnem mindenhova lehetett repulni. En ket kontinensen (nem Europa) jartam Becsbol indulva a legnagyobb jarvany alatt, nyaralas celzattal.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, most megnyugodtam. :)
Utolsó, nem volt túl stresszes a sok karanténosdi (ha volt) meg a folytonos tesztek? Nagyon bátor vagy, ezt irigylem. :D
2021. aug. 21. 11:52
13/13 anonim válasza:
Karantenosdi? Mindketszer Ausztriaban szaltunk le, oktoberben vonattal jottunk haza rank se neztek sot senkire sem a vonaton, most marciusban pedig transzferrel, szinten rank sem neztek. Mindket orszahlgba egy-egy teszt kellett a belepeshez es ennyi. Az egyik legjobb utjaink voltak mivel nem volt tomeg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!