Milyen a hataratkeles busszal?
Én koszovói járatokkal jöttem, mentem Röszkénél és borzasztó bunkók voltak a magyarok és a szerbek is.
A szerbek egy kilépésnél úgy nézték meg a cuccainkat, hogy ott se voltunk, felmentek a buszra míg mi lent vártunk és szétdobálták a szXrjaimat.
A magyarok 4-5 órát várattak mostanában többször nyáron, szerintem csak azért, hogy kiXXsszanak velünk. Biztos azért csinálták részben, mert ablánokkal utaztam, de ugye, ha egy lengyel busz kerül mögénk, az ugyanúgy vár. Egész egyszerűen Röszke a legundorítóbb határ mostanság, a kb. 100 közül, amit életemben láttam. Olyanok a magyarok, mint a szerbek voltak délen a koszovói háború után pár évvel. Gépfegyvert ugyan nem nagyon látni, de ugyanaz a bunkó gestapós stílus... ha már arra jársz üzenem nekik, hogy dögöljenek meg. (Én mindig félek megmondani, mert gondolom akkor a busz vár még két órát miattam.)
Igen, ez a magyar helyzet, legalább is nekem ezek voltak a tapasztalataim. Jó, hogy kérdezted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!