Rovinj, Mykonos, Crikvenica - miért mindenki ide megy?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 20:05
1/7 anonim válasza:
Nsm mindenki ide megy,nagyon sokan pl. az Isztriát válsztjak nyaralásuk helyéül.
2/7 anonim válasza:
Mem megy oda mindenki. De aki igen, az gondolom, azért, mert az tetszik neki.
4/7 anonim válasza:
Mükonoszt könnyülű benyalni a 10 ezres repjegyekkel, aztán amikor rájön a jónép, hogy mind szállásban, mind egyéb árakban nagyjából a legdrágább görög sziget, akkor jön a bolti kalbász ebédre.
5/7 anonim válasza:
Crikvenica a magyar határhoz való közelség miatt kedvelt. Sokan levezetnek 6 órát és már nem akarnak a kocsiban ordító kisgyerekkel lemenni plusz 2-3 órát az igazán jó déli dalmát helyekre. Isztria is a közelség miatt felkapott, útba esik Szlovénia, ami szintén csodálatos, Isztrián pedig Rovinj a legfelkapottabb tengerparti város.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem mindenki, de Rovinj az egyik leg élhetőbb, legszebb Horvát tengerparti város. Én sok helyen voltam már. Trogir, Primosten, Omis, Dubrovnik, Budva, Rovinj....
Nálam Rovinj veri mindegyiket.
7/7 anonim válasza:
Mykonos azért felkapott, mert csomó celeb oda megy és a nulla kreativitással rendelkező tömeg követi őket, mint mindenben. Rovinj szép, de szerintem nem megy mindenki oda, inkább Szlovénia mostanában népszerű, Bled, Piran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!