Mondjam le a szeptemberi török utat a tüzek miatt?
Nem kell feltétlenül azonnal most lemondani,de nagyon kell figyelni a történéseket.
Mondjuk egy felperzselt vidék azért nem nagyon felkapó érzés,amiért még az ember egy csomó pénzt ki is fizethet.
Lehet érdemes még átfoglalni,figyelni kell.
Komoly kétségeim vannak arról, a kérdező megértette-e, hogy nem a tévéhíradóban látott tüzek a legnagyobb probléma az utazásával.
Én is alapvetően a vírushelyzet további romlását nevezném meg a legnagyobb gondnak, továbbá azt, hogy ezt ennyire félvállról veszi. Attól, hogy mifelénk egy hazug és demagóg -- alkalmatlan - kormány nem mutatja me g a valós járványhelyzetet, a világ többi részén ezt komolyna veszik. Folyamatosak a szigorítások és lezárások.
Ősszel felénk is elkezdődik, a már említett alkalmatlan miniszterelnök szeptemberben valószínűleg újra eljátssza a tavalyi pávatáncát, és a külföldi utazókat teszi majd meg bűnbaknak. Nem mintha nem lenne igaz, de szimplán addigra a gyökérmagyar, aki nem érti a szigorítások és a halál lényegét már otthon lesz.
Te meg ott fogsz állni, és hápogni, hogy hátháthátezfelháborító. Mert te csak nyaralni akartál.
De igazad van, hülyének lenni alanyi jog.
"addigra a gyökérmagyar, aki nem érti a szigorítások és a halál lényegét már otthon lesz."
Jézusom, szerezz már magadnak életet! Esedezve könyörgöm!!
Egyébként fun fact, hogy egy másik kategóriában már elmondta, hogy nagyon örül a jelenlegi helyzetnek, mert utálja azokat akik bulizni járnak, és hangoskodnak, úgyhogy reméli nagyon sokáig lesznek lezárások, mert ő egyébként is csak otthon szokott lenni.
"Te meg ott fogsz állni, és hápogni, hogy hátháthátezfelháborító. Mert te csak nyaralni akartál."
Nem fogok. Oltassa be magát mindenki. Aki nem teszi, vállalja a következményeket. Én a magam részéről megtettem, láttam covidost, tudom hogy veszélyes. De azért nem én leszek a felelős, aki nem oltat és megbetegszik. Maga döntött így.
Másrészt vannak külföldön rokonaim, ahhoz képest a magyar kormány járvány kezelése sokkal jobb. Biztos vannak jobb helyek ezen a téren is, de ne csináljunk belőle politikát.
Elmész te a picsába 13-as. Mondom ezt az ÖSSZES KOVID HALOTT NEVÉBEN.
Szaralk maradtál.
Egyébként kérdező, cska hogy helyretegyük a te dolgaidat is, a magyar kormány a világon a második legrosszabb töblethalálozásban. Amikor azt mondod, ne csináljunk belőle politikát, meggyalázod a halottainkat. Amikor a magyar kormány járványkezeélése miatt NEM ORDÍTASZ, akkor magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Zárójeles megjegyzésem: az első szegénységi bizoinyítványt már az utazásod megvásárlásával, a másodikat magával a kérdéseddel tetted fel.
"Mondom ezt az ÖSSZES KOVID HALOTT NEVÉBEN."
Akkor is ezt kellett volna mondanod, mikor ecsetelted, hogy mennyre örülsz a jelenlegi helyzetnek, mert így neked menynivel nyugodtabb az életed. Ergo közvetetten a halottaknak örülsz.
De mondjatok le és bújjatok be az ágy alá!
Én nem hiszem el hogy nem lehet kicsit átgondolkodni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!