Kezdőoldal » Utazás » Európa » Monte Negroban mennyire...

Monte Negroban mennyire veszik szigorúan azt ha nem foglalok előre szállást, hanem ott keresek és esetleg 1 napig nincsen?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a horvátok harapnak érte elvileg, de gyakorlatban azért ott se nagyon
2021. aug. 5. 20:20
 1/9 A kérdező kommentje:

Bocsika

Montenegró

2021. aug. 5. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Ki harapna vagy mi? A szállásadók? Nálam max annyi volt hogy mondták ott helyben hogy csak bookingon keresztül lehet folalni. Legfoglaltam bookingon és csá. 3 hónapot utaztam úgy a balkànon hogy kb mindig aznap döntöttem el hova megyek, soha nem volt ezzel gond. Persze nem.így a legolcsóbb de nem is vészes.
2021. aug. 5. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam tavalyelőtt Montenegróban.

Előre foglalt szállásunk volt,de ott is sokan menet közben foglaltak szállást,ahogy a programjuk alakult.Nem hiszem,hogy gond lenne ezzel,ha a beutazáskor még nincs konkrét szállásod.Rengeteg kiadó appartmann van,a gond inkább az hogy nem lehet tudni,hogy éppen milyen a környék foglaltsága,és mennyi a külföldi látogató.A rendőr azonban több,mint a horvátoknál,erre készülni kell,az utak mentét is jobban figyelik,mérnek is olykor.

2021. aug. 5. 21:13
 4/9 A kérdező kommentje:

A horvátoknál tilos autóban átéjszakázni, ha van szállásod ha nincs.

De nyilván ezt az autópálya-parkolóban azért nem veszik komolyan, mert inkább szunyókáljál egyet mint hogy elaludj vezetés közben

2021. aug. 5. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Horvátországban a vadkempindezést büntetik,rendőrségi eljárást vonhat maga után.(útlevél bevonása is lehetséges,ha kiemelt helyen történik)A parkolóban történő átalvást elnézik,de igazoltatás az lehet ettől,ahol a szállásra is rákérdeznek,különösen a Covid miatt a szállás

meglétét/foglalást/ ellenőrizhetik.

Montenegróban kötelező szálláson aludni,az autóban történő alvást nem nézik el.

2021. aug. 5. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:

A tengerparti területeken/volt Jugoszlávia/mindenhol nagyon szigorúan veszik a szállás meglétét,foglalását.

Ezzel az idegenforgalmi bevételek esetleges kiesése miatt ez kiemelt feladata a rendőrségnek.

2021. aug. 5. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó-jó, de ahhoz, hogy konkrétan piszkáljon a rendőr konkrétan ott kell aludnod valahol az út szélén kocsiban, sátorban a bokor alján vagy hasonló. Az nem tilos, hogy este 8-kor intézd el az aznapi szállásod foglalását, csak van benne rizikó főszezonban ugye.
2021. aug. 6. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel,hogy a határon a regisztrációs lapon van egy rovat ahova a szállás helyét be kell írni.Ezt a covid miatti ellenőrizhetőség miatt vezették be./Más kérdés nem kérték a kinyomtatott reg.lapot,de ettől még bármikor kérhetik,ha olyanjuk van./on-line regisztráció a beutazáshoz/

Márpedig a horvátoknál soha semmit nem lehet előre tudni.Igaz ezért szeretjük őket.

2021. aug. 6. 09:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha csak az adott helyen állsz neki keresgélni, akkor egy csomó időd megy majd el ezzel ahelyett, hogy már nagyban nyaralnál.

Ráadásul, hogyan mondod a szemébe a tulajnak ha nem tetszik mert putris, ha rossz helyen van, ha rossz a felszereltsége, vagy ha drága??

Vagy mindegyik együtt?!

Azért másabb itthon lapozgatni nyugiban a Bookingon és kiválasztani ár és kinézet alapján, mint kb. ezer km-rel a hátad mögött, holt fáradtan megérkezni, és még akkor neki állni keresgélni, aminek egy megalkuvás lesz a vége.

Főleg, ha szezonban mész.

2021. aug. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!