Összehasonlítva melyik partszakaszon éri meg leginkább az Adrián nyaralni,a szlovénen,a horváton,vagy Montenegróban?
Én Novi Vinodolskiban voltam (Horvátország) tengerre néző szoba stb vittünk egy hétre 7500 kunát és nem bírtuk elkölteni(pedig szórtuk a pénzt) 2500 kunát visszaváltottam itthon.
Nagyon tetszett nagyon jól éreztük magunkat szívesen visszamennék mellette lévő városokba van piac hajókázás stb finom ételek csak ajánlani tudom
7500 Kuna,az rengeteg pénz egy hétre/!/,azt én sem tudnám csak úgy elkölteni,mivel 5500-6000 Kuna a horvát átlagkereset/hónap.
Ennyiből mindhárom partszakaszon ragyogóan el lehet lenni.
Igen tudom,hogy mocskos sok pénz csak mi Akkor mentünk először együtt nyaralni és nem akartuk,hogy ezen múljon az egész hogy számolgassam jaj most erre még futja
A pénz szórást pedig mondom hogy értettem
Minden nap napi 3xor a tengerparton ettünk voltunk a plitvicei tavaknál is(ez volt a legdrágább) voltunk malac sütésen is voltunk hajókázni is rengeteget tankoltuk voltunk múzeumba is szóval ennyire olcsó 4000 forintért hajókáztunk ketten ez kb 2 órás program volt
Tényleg jó hely
Az a baj,hogy ennyi pénzt elkölteni minden partszakaszon egyformán lehet,ebből nem jön le,hogy hol éri meg,mert mindenhol "megéri" ennyiért.
Erről ez jut eszembe:
Schwarzenegger a boldogságról:
" A pénz nem boldogít,mert most sem vagyok boldogabb amikor 82 millió dollár van a számlámon,mint korábban amikor csak 80 millió volt rajta".
A szállás volt 200 euro 5 napra két főre
A hajó 100 kuna
A malac sütögetés 2-300kuna pontosan nem emlékszem
A tengerparti kaja a hal nagyon olcsó volt 250 kuna körül ettünk kétszemélyes tálat
1 dologra sajnáltam a pénzt a dalmácia sajtra az előétel volt csak sajt semmi más az 350 kuna volt szóval azt nem ettem
Reggel a kávé 35 kuna volt szintén parton és azért mondtam,hogy Novi Vinodolskiba voltam mert ott a part nincs kavics kb 5-10 kmrrel arrébb ami turisztikai Crikvenica sokat olvastam róla utálta sok magyar mert nagyon kavicsos voltam ott piacon tényleg rettenet kavicsos ott nem volt jó bemenni a vízbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!