Mallorcára utazunk pár nap múlva. Mik szükségesek a kiutazáshoz? ( teszt, oltás stb..)
Csak az első oltást kaptam meg, úgyhogy az Eu-s igazolványt nem tudom igényelni még, viszont azt olvastam,hogy MO zöld zóna, és nem kell semmi csak a formanyomtatvány.(Viszont Bécsből repülünk) Nem szeretném,hogy a reptéren derüljön ki,hogy mégis kellett volna valami. Csináljak egy antigén tesztet?
Köszönöm!
Neked is jókor jut eszedbe utánanézni.
Augusztus 2-án 0 órakor a spanyolok ráteszik Bécs környékét a veszélyeztetett régiók listájára, az onnan érkezőktől negatív PCR vagy antigén tesztet kérnek.
2: Mivel nekik Ausztria csak tranzit ország, így nekik Mo. besorolását kell nézni oda-vissza. Tehát oda és hazafelé sem kell semmi, ha Mo. zöld.
Mi most voltunk kint, szintén Bécsből repültünk, annyi, hogy a reptéren csekkolásnál el kell mondani, hogy az osztrák repteret csak tranzitként használjátok, a magyar igazolvánnyal/útlevéllel együtt ez elég is.
Egyébként mindez gyönyörűen le van írva a konzulátus honlapján!
Fura, hogy most mennétek és itt kérdezed ezt meg…
Hát csütörtökön repülünk, gondoltam addig van elég idő utánaolvasni, és tesztet csinálni. Azt is tudtam,hogy Magyarország zöld zóna, egyedül az Ausztriai indulás miatt voltam bizonytalan.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!