Kezdőoldal » Utazás » Európa » Máltára utazáskor ti mit...

Máltára utazáskor ti mit csináltatok?

Figyelt kérdés

Utána néztem a dolgoknak de félek hogy valamit kihagytam.

Szóval leírnátok ti mit csináltatok?

Oltás, teszt, valamilyen kitöltendő iratok, hol kötöttétek a biztosítást, egy szóval MINDENT.

2021. júl. 28. 09:51
 1/4 A kérdező kommentje:

Most egyik haver mondja, hogy szigorítanak és hogy visszafelé kell tesztet csinálni

De ha be vagyok oltva, akkor nem csak azt kell felmutatnom?

2021. júl. 28. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Arra figyelj, hogy amikor olyna országba utazol, ahol a járványt valóban komolyan veszik, akkor tanulj belőle.

Legyenek ffp2 mszkjaid, legyen minden oltási papírod rendben.

Ettől függetlenül érezd jól magad, de tartsd be az alapvető szabályokat (távolságtartás, maszk).

Legyen Eu egészségbiztosítási kártyád.

A helyedben a legkevésbé a hazautazási szabályok miatt aggódnék, magyarország lesz a legutolsó, amelyik beismeri az új hullám megérkeztét.

2021. júl. 28. 11:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom, de olvastam hogy légitársaság függő hogy kell e teszt

És ha kell netántán az pozitív akkor karantén ott és az drága

2021. júl. 28. 12:05
 4/4 readymix ***** válasza:
100%

Kérdező

d. Oltottsággal járó kedvezmények: Van.

Az Európai Digitális COVID Igazovánnyal igazolt Pfizer-BioNtech, Moderna, Oxford-AstraZeneca, és Johnson & Johnson oltások esetén lehetséges a belépés Máltára.

[link]

2021. júl. 29. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!