Kezdőoldal » Utazás » Európa » Skóciában kempingezni, vadkemp...

Skóciában kempingezni, vadkempingezni , túrázni ?

Figyelt kérdés

Azokhoz szólna a kérdésem , akik Skócia északi részén, a Skye szigeten túráztak. Leginkább az érdekelne , hogy hogyan jutottak el odáig a reptérről (busszal , autóval ? ) . Hány km-es túrát sikerült összehozni úgy ,hogy nagyjából bejárják a szigetet (10 nap áll rendelkezésre ) Illetve akik bothy-ban aludtak , milyen volt , egyedül voltatok-e? Hány literes táskával indultatok neki ? Illetve igazából minden érdekelne ezzel kapcsolatban 😅.

Ui: Gyakorlott túrázók vagyunk párommal , de még csak Magyarországon voltunk , minden évszakban, tehát az időjárásra fel vagyunk készülve , illetve megfelelő kemping és túrafelszerelésünk is van . Akiknek szánom a kérdésem az úgy is érteni fogja mit szeretnék ezzel a skóciai túráról tudni

(A Covid most részletkérdés, ha nem most akkor megyünk jövőre , illetve az anyagiak sem jelentenek gondot )

Köszönöm a normális kommenteket :)

2021. júl. 25. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:

En Glasgowbol kethetes korutazassal jutottam el. 10 nap alatt van esely normalis idore, de mi berelt motorhome-mal Oban, Fort William utan itt is ket napot toltottunk. Hiaba volt nyar, a vizszintes eso nemcsak nem allt el, de iszonyu szel volt es zero latasi viszony. Pedig a brit idojaras azert jellemzoen annyit valtozik egy nap, hogy kis idore szep is lehetett volna.

Turazasnal az idojaras elorejelzes itt fontosabb, mint mashol. 10 nap alatt tenyleg nem lehettek pechesek.

Szerintem a vadkemping lathato helyeken tilos, ha eszreveszik, nem nagyon hiszek benne.

De gyonyoru hely, es az odavezetu ut is meseszep, engem ez karpotolt a tobbi napon.

2021. júl. 26. 01:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm a válaszodat . Gondoltam , hogy az időjárás ilyen kis mókás tud lenni, tapasztaltam Izlandon 😂 bár ott nem kempingeztünk ennyit .

Eléggé hasonló a két vidék .

2021. júl. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!