Bulgária Napospart, milyen áron mozognak a vizisportok?
Figyelt kérdés
Nyaralni megyunk a Napospartra, azt tudom, hogy az ételek, italok nem vészesen drágák. Valaki tudja-e, hogy a kipróbálható vizisportok, búvárkodás mennyibe kerül kb? Illetve eurot vagy leváz éri meg jobban váltani és használni ott?2021. júl. 22. 11:26
1/7 anonim válasza:
Lev-et használnak, nem Eurot. De a legjobb ha van revolutod és ottani atm-ből veszed le a cippit, akkor minimálisat buksz rajta. Itthon is meg ott is brutál sz.rul váltják a lóvét. Eurot backup moneynak vihetsz mert azt legalább ott át tudod váltani vészhelyzet esetén.
2/7 A kérdező kommentje:
Van revolutom, mostmar akkor tudom is hasznalni valamire, koszi :)
2021. júl. 22. 11:35
3/7 anonim válasza:
2
Csak az appban váltsd át levre.
4/7 anonim válasza:
Valódi utazási kérdés :) Elmész a világ egyik legtutibb tengerpartjára, amin millió dolgot lehet csinálni, de épp merülni nem érdemes. Max ha medúzákat akarsz nézegetni.
Egyébként friss info: 20 leva az, amikor banánon húznak, 20 leva a diszkóforgatós, 120 leva a paraszéling fejenként, de szerencsére ha ketten ültök bele, az 170 leva csak.
A revolut mellesleg minden külföldi utazó alapfelszereltsége. Örülök, hogy végre ráéreztél.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom az infokat :) jetskirol esetleg barmi info?
2021. júl. 22. 12:18
6/7 anonim válasza:
Igen, lesz jetski is. De mint már említettem vala, a tengerpart nem arról szól, amit te beleképzelsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Aha, ertem. Tehat ha mondjuk meg nem jartam tengerparton, es tobb dolgot ki szeretnek probalni, azmar egy foldontuli kepzelges, melynek semmi koze a valosaghoz. Erdekes gondolkodas.
2021. júl. 22. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!