Kezdőoldal » Utazás » Európa » Igaz, hogy Málta csak kizáróla...

Igaz, hogy Málta csak kizárólag oltással enged majd be?

Figyelt kérdés

[link]

Szlovéniával is pont ilyen cikkeket hoznak le, ott viszont találtam olyat, ami ezt írja, tehát a magyar cikkek ez esetben nem állják meg a helyüket mert félrevezető

[link]

Viszont Máltát nem tudom hogy tényleg ez lesz-e vagy az is csak egy hatalmas oltási propaganda kampány?

2021. júl. 11. 22:52
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jólvan most látom hogy ez tényleg igaz, nem kell írni semmit, no comment.

Aki tud menni az menjen most (nem Máltára konkrétan hanem nyaralni), aki csak augusztusban tudna menni az idén most elbukta a külföldi nyaralást.

2021. júl. 11. 23:15
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

"Aki tud menni az menjen most (nem Máltára konkrétan hanem nyaralni), aki csak augusztusban tudna menni az idén most elbukta a külföldi nyaralást."

Nem igazán, hiszen az utazásra hajlamos emberek túlnyomó többsége nem komplett elmebeteg és számu(n)kra nem probléma az oltás megléte.

2021. júl. 11. 23:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy ideig ja. Talán ők tovább utazhatnak de nekik is bezárás lesz augusztus 15 ig
2021. júl. 11. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Lehetett erre számítani, hogy bizonyos országok csak oltással engednek majd be. Én azt nem értem, hogy sokan miért fogadták el a Szputnyikot vagy a Sinopharmot, és most olyanokra gondolok, akik nem veszélyeztetettek, mindegy volt nekik, hogy mikor oltják őket. Lehetett tudni előre, hogy ezekkel az oltóanyagokkal több ország nem fogja beengedni az oltottakat. Szerintem aki kicsit előre gondolkodott, azt kivárta, míg mindenkinek elérhetővé vált az Astra/Moderna/Pfizer/janssen és azzal oltatott. Aki nem, az magára vessen.
2021. júl. 12. 13:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Sokan azért fogadták el mert hittek az oltásban és nem az utazás miatt ismerek ilyeneket is. Van köztük olyan aki sose megy külföldre hanem csak a Balatonra minden évben és hát egy agymosott fideszes. Persze vannak olyanok is akiket te jellemeztél azok tényleg hülyék ilyeneket is ismerek és ki is röhögtem őket hogy a kínaival oltatták be magukat.
2021. júl. 12. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem, kérdező... A kínairól tény volt már a legelejétől kezdve, hogy szt nem ér, mégis sok okos beoltatta magát vele. Miért?
2021. júl. 12. 14:15
 7/11 A kérdező kommentje:
A propaganda miatt
2021. júl. 12. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Azokat megértem, akik veszélyeztetett csoportba tartoznak, hogy ők az első adandó vakcinát elfogadták. Nyilván nem mentek utána, hogy hatékony-e vagy sem. "Minden vakcina hatásos és biztonságos." Ja aztán Thaiföldön folyamatosan betegednek meg a Sinovaccal oltottak...Na mindegy. Én vártam júniusig, szerencsémre már egyszer elkaptam ezt a Covidot, így hagytam hogy előbb azt oltsák be, akinek tényleg kell.

De van nem kevés ismerősöm (korombeliek, 26-30) akik rögtön elfogadták a Szputnyikot vagy a Sinot. Egy hetet kellett volna várniuk, és öntötték mindenkire a Pfizert. Ráadásul egyikőjüknek sem volt sürgős.

2021. júl. 12. 19:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Öcsém pont ilyen, a haverjaival a kínaival oltatták be magukat, mert nekik csak utazás miatt kellett de hatástalannak tartották így mellékhatások is kevésbé lesznek - szerintük. Meg voltak győzödve hogy el fogják fogadni a kínait. Az úticéljuk meg Norvégia és már akkor tudták, hogy oda akarnak menni. Na erre mondj vmit xD
2021. júl. 12. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Tenyleg nem ertem.. Persze mindenkinek sajat dontese.
2021. júl. 12. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!