Igaz, hogy Málta csak kizárólag oltással enged majd be?
Szlovéniával is pont ilyen cikkeket hoznak le, ott viszont találtam olyat, ami ezt írja, tehát a magyar cikkek ez esetben nem állják meg a helyüket mert félrevezető
Viszont Máltát nem tudom hogy tényleg ez lesz-e vagy az is csak egy hatalmas oltási propaganda kampány?
Jólvan most látom hogy ez tényleg igaz, nem kell írni semmit, no comment.
Aki tud menni az menjen most (nem Máltára konkrétan hanem nyaralni), aki csak augusztusban tudna menni az idén most elbukta a külföldi nyaralást.
"Aki tud menni az menjen most (nem Máltára konkrétan hanem nyaralni), aki csak augusztusban tudna menni az idén most elbukta a külföldi nyaralást."
Nem igazán, hiszen az utazásra hajlamos emberek túlnyomó többsége nem komplett elmebeteg és számu(n)kra nem probléma az oltás megléte.
Azokat megértem, akik veszélyeztetett csoportba tartoznak, hogy ők az első adandó vakcinát elfogadták. Nyilván nem mentek utána, hogy hatékony-e vagy sem. "Minden vakcina hatásos és biztonságos." Ja aztán Thaiföldön folyamatosan betegednek meg a Sinovaccal oltottak...Na mindegy. Én vártam júniusig, szerencsémre már egyszer elkaptam ezt a Covidot, így hagytam hogy előbb azt oltsák be, akinek tényleg kell.
De van nem kevés ismerősöm (korombeliek, 26-30) akik rögtön elfogadták a Szputnyikot vagy a Sinot. Egy hetet kellett volna várniuk, és öntötték mindenkire a Pfizert. Ráadásul egyikőjüknek sem volt sürgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!