Levél a Brit Királynőnek?
Mennyire néznek rám hülyén a magyar postán ha feladok egy angol királynőnek címzett levelet? Mennyibe kerül a postaköltség? Milyen borítékba tegyem, mindegy?
(Mielőtt bárki beszólna, hogy miért akarok neki írni, nyilvános a levelezési címe, bárki írhat és azt olvastam illemből mindenkinek vissza is írnak.)
Senkit nem fog érdekelni, nem is nézik a címzett nevét, mert csak a célország neve a mérvadó a levél felvételénél.
Postaköltség: 570 Ft (sima) 715 Ft (elsőbbségi) Feltéve, hogy az 50 grammot nem haladja meg a tömege.
Igaza van a 3-asnak.
Pont ezért nem értem az autogram-gyűjtőket, akik ilyen előre legyártott kapnak postai úton. Azt hiszik, hogy személyesen nekik írta alá a sztár. Közben meg le van gyártva több százezer darab ilyen kártya, és valami PR-ügynökség intézi az egész levelezést. A sztárnak köze nincs az egészhez, tesz rá magasról.
Én Leninnek írtam...
...de még nem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!