Európán belül hova lehet utazni oltás,teszt,védettségi igazolvány nélkül?
Figyelt kérdés
Horvátországról tudok, van esetleg valami más hely is? Görögországba elég csak a teszt? Ti mit ajánlanátok?2021. jún. 30. 12:56
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet mégis Horvátország marad. Köszi a válaszod!
2021. jún. 30. 13:15
3/10 anonim válasza:
de egyébként Horvátországba is kell teszt vagy oltas, anélkül nem engednek be oda se
4/10 A kérdező kommentje:
Elvileg be lehet, gyakorlatilag meg nem tudom :D Holnap megyünk utazási irodába és amit megtudom leírom majd ide.
2021. jún. 30. 13:36
7/10 anonim válasza:
Görögország mindnenkit fogad teszt nélkül, akinek van oltása.
8/10 anonim válasza:
Horvát nem kér semmit, a német se és a holland se, ezekről biztosan tudom hogy nem kér.
Ja és a románok, szlovének se.
Osztrák, szlovák biztos hogy kér (elég a teszt is mindkettő helyre).
9/10 anonim válasza:
nem akarok senkit se megbántan, de elég sok ismerősömtől hallottam hogy pl Horvátba oltással vagy tesztel lehet beutazni
10/10 anonim válasza:
Ez egy hónapos kérdés azóta már százszor változott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!