Mennyibe kerülnek a taxi árak Szerbiában?
Figyelt kérdés
Találtam ugyan néhány infót a neten, de azok elég elavultak, így örülnék ha valaki tapasztalatból tudna írni. Novi Sad-ba megyünk jövő héten az Exit fesztiválra, ahol a szallasunkrol taxival kell mennünk a fesztiválra.
Melyik taxi társaságot érdemes hívni, kb mennyibe kerülne 2 főnek 6km oda, oda vissza meg 12km kb.
#Taxi Szerbia #Exit fesztivál
2021. jún. 29. 19:12
1/5 anonim válasza:
Mivel a Balkánra mész, tömegrendezvényre, külföldiként, számíts arra, hogy nagyon nem a hivatalos tarifa lesz ott a mérvadó. Valószínűleg jobban jártok tömegközlekedést és sétát kombinálva.
2/5 anonim válasza:
Nem akarok magyarkodni, de ha már magyar oldalon vagyunk, írjunk magyarul. Novi Sad = Újvidék.
Ami a taxizást illeti, az előző hozzászóló nagyon helyesen vázolja fel a balkáni helyzetet, ami a taxisokat is illeti. Költsd a pénzed értelmesebb dolgokra, a taxisok, külföldiként nagy eséllyel át fognak vágni.
3/5 anonim válasza:
Szia. Én a Crveni Taxi-val vagy a Taxi Maxi Novosadjani-val szoktam menni ha nagyon muszály. Amúgy nem ajánlom, inkább menjetek városi busszal és gyalog. 65 dinár 1 városi jegy, ami nagyon olcsó. 6 km-re rengeteg pénzt el fognak kérni a taxisok, én nem ajánlom. Azt hiszem hogy kb. 2 km-re 400 dinárt fizettem, amikor a Crveni Taxival mentem.
4/5 anonim válasza:
3-as vagyok, 3 km-re fizettem 400 dinárt, de nagyon szemtelenek a taxisok, a külföldieket simán átverik.
5/5 felkelhetetle válasza:
Tényleg ne menj taxival, azon a 12 km-en annyi pénz el fog menni, mint amennyit jó eséllyel elkölttettek egy este alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!